HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Επιμελητήριο Αχαΐας: Προσοχή σε "περίεργα" έντυπα που ζητούν στοιχεία και...χρήματα

Το Επιμελητήριο Αχαΐας προτρέπει τα μέλη του να επικοινωνήσουν άμεσα μαζί τους σε περίπτωση που λάβουν έγγραφα των οποίων την προέλευση ...

Το Επιμελητήριο Αχαΐας προτρέπει τα μέλη του να επικοινωνήσουν άμεσα μαζί τους σε περίπτωση που λάβουν έγγραφα των οποίων την προέλευση και την σημασία τους δεν γνωρίζουν, μα αφορμή το γεγονός ότι κάπποιοι έλαβαν ένα "περίεργο" έντυπο στην αγγλική γλώσσα από εταιρεία με έδρα ευρωπαϊκή χώρα.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το Επιμελητήριο Αχαΐας σε ανακοίνωσή του: "Μέλη του Επιμελητηρίου Αχαΐας έχουν λάβει ταχυδρομικά ένα έντυπο στην αγγλική γλώσσα, από εταιρεία με έδρα Ευρωπαϊκή χώρα, που προτρέπει τους παραλήπτες να το συμπληρώσουν με στοιχεία της επιχείρησης τους όπως ΑΦΜ, email κλπ, να το υπογράψει ο νόμιμος εκπρόσωπος της επιχείρησης και να το στείλει πίσω στον αποστολέα εντός προθεσμίας!
Δεν αναφέρεται τι είδους υπηρεσίες προσφέρονται εκτός από την καταχώρηση στα μητρώα και την ιστοσελίδα του αποστολέα των στοιχείων, δηλώνεται δε ρητά ότι δεν έχουν καμία σχέση με υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Παρακάτω όμως αναφέρεται ότι η επιχείρηση που θα το στείλει πίσω δεσμεύεται να καταβάλλει ετήσια αμοιβή 667  για τουλάχιστον 3 χρόνια και ορίζει αρμόδιο δικαστήριο για τυχόν επίλυση διαφορών στην χώρα του αποστολέα εκτός Ελλάδος.
Το Επιμελητήριο Αχαΐας παρακαλεί τα μέλη του σε περίπτωση που έχουν λάβει παρόμοια έγγραφα και δεν γνωρίζουν ακριβώς τη σημασία τους να επικοινωνήσουν μαζί του".

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.