HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Αντρίκεια νίκη παραμονής

ρεπορτάζ Γιάννης Τσεντούρος Πριν ένα περίπου χρόνο η ομάδα των Καλαβρύτων, με τον Γιάννη Παλαιολόγου στο τιμόνι της, στο ίδιο γήπεδο κ...

ρεπορτάζ Γιάννης Τσεντούρος
Πριν ένα περίπου χρόνο η ομάδα των Καλαβρύτων, με τον Γιάννη Παλαιολόγου στο τιμόνι της, στο ίδιο γήπεδο και απέναντι ξανά στην Τέμενη είχε πανηγυρίσει μια μεγάλη άνοδο, πιστώνοντας μια εξαιρετική παρουσία στο πρωτάθλημα.
Σε επανάληψη της περσινής επιτυχίας, χθες (17/4) η Α.Ε. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ κλείδωσε τη παραμονή της. Με τον Αντιπρόεδρο της ομάδας, Τάκη Βαρβιτσιώτη να εκτελεί χρέη τεχνικού, έθεσε στόχο την παραμονή και τον πέτυχε πανηγυρικά απέναντι στην Τέμενη με όπλα το καλό κλίμα και την αγάπη για την ομάδα των Καλαβρύτων και με τους ποδοσφαιριστές της ΑΕ Καλαβρύτων να δίνουν το 100% στον αγωνιστικό χώρο.
Στο ματς με την Τέμενη, που ήθελε και εκείνη τη νίκη διακαώς, κατάφερε και απέδρασε με το «διπλό» και να "κλειδώσει" την παραμονή στην κατηγορία. Σε ένα ντέρμπι όπως αποδείχθηκε αφού τα είχε όλα. Πάθος, ατομικές ενέργειες, αψιμαχίες, κοντράστ συναισθημάτων και ένα τελικό αποτέλεσμα με 5 γκολ.
Η διαιτησία παίρνει αρκετά καλό βαθμό αφού δεν υπέπεσε σε σοβαρά λάθη. Ο Τσαγκαράκης και οι βοηθοί του δεν έδωσαν σωστα πέναλτι που ζήτησαν οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος και επίσης σωστό ήταν και το οφσάιντ που δόθηκε εις βάρος του Dioyf.
Ο ίδιος παίκτης πέτυχε και το νικητήριο γκολ της αναμέτρησης. Το 17ο συνολικό γκολ του Dioyf ήταν πραγματικά εντυπωσιακό. Με μια «αντρικεια» κεφαλιά ενώ είχε κολλημένο πάνω του, τον στόπερ της Τέμενης, έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας των γηπεδούχων. Σπουδαία εμφάνιση και απο τον τερματοφύλακα Παπαδημητρόπουλο που έκανε εξαιρετικές επεμβάσεις σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις.
ΑΕ.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Παπαδημητρόπουλος, Διον. Τζόβολος, Χρ. Αλεξόπουλος, Παπαγεωργίου, Κανελλόπουλος, Μπερτσουκλής (90΄ Μπαχάς), Γ. Αλεξόπουλος (42΄ Παπαδάτος), Σταθόπουλος, Βραχλιώτης (79΄ Τσαβαλάς), Αναγνωστόπουλος, Ντιούφ.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΕΜΕΝΗΣ: Μπαλαφούτης, Θεοδωρόπουλος, Κατσαούνης (24΄ Αουρέλ, 92΄ Διον. Καλαμαράς), Κοσκινάς, Οικονομόπουλος, Παπαδόπουλος (89΄ Βλάντ), Ν. Βλάχος, Μεσσήνης, Τάφα, Δημ. Καλαμαράς, Β. Βλάχος.


για το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS
Γιάννης Τσεντούρος





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.