HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πανελλήνια διάκριση για την Μυρτώ Μπαμπαράκου της Φιλαρμονικής του Δήμου Καλαβρύτων

Μια μεγάλη διάκριση σε πανελλήνιο επίπεδο πέτυχε  η μικρή  μουσικός της Φιλαρμονικής του Δήμου Καλαβρύτων ΜΥΡΤΩ ΜΠΑΜΠΑΡΑΚΟΥ . Συγκεκριμένα, ...

Μια μεγάλη διάκριση σε πανελλήνιο επίπεδο πέτυχε  η μικρή  μουσικός της Φιλαρμονικής του Δήμου Καλαβρύτων ΜΥΡΤΩ ΜΠΑΜΠΑΡΑΚΟΥ.
Συγκεκριμένα, συμμετείχε στον 6ο Πανελλήνιο Μουσικό Διαγωνισμό ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΙΡΟΓΙΩΡΓΟΥ – ΣΙΓΑΡΑ. Πρόκειται για διαγωνισμό  που πραγματοποιείτε κάθε δύο χρόνια και είναι  αφιερωμένος στην μνήμη της διεθνούς φήμης σολίστ στο  Πιάνο και   παιδαγωγό Μαρία Χαιρογίωργου  -Σιγάρα .
Η ταλαντούχα Μυρτώ στην κατηγορία που διαγωνίσθηκε στο πιάνο απέσπασε το Γ’ Βραβείο στην β’ κατηγορία για παιδιά από 12-14 χρονών. 
Ο διαγωνισμός τελεί υπό την αιγίδα του Διεθνούς Μουσικού Σωματείου Gina Bachauer και διεξήχθη σε δυο μέρες 22-23 Απριλίου. Η πρώτη μέρα του προκριματικού γύρου έγινε στο Ωδείο Αθηνών και ο τελικός γύρος στην αίθουσα συναυλιών - του  αρχαιότερου πολιτιστικού συλλόγου της Αθηνάς- Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.