HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΣΟΚ: ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ Ο 30χρονος ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΣΤΑ ΤΡΙΠΟΤΑΜΑ Γ.ΜΑΚΑΝΤΑΣΗΣ

Σοκ προκαλεί η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του δασκάλου του δημοτικού σχολείου Τριποτάμων Μακαντάση Γεωργίου ετών 30. Υπηρετούσε 2 χρό...

Σοκ προκαλεί η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του δασκάλου του δημοτικού σχολείου Τριποτάμων Μακαντάση Γεωργίου ετών 30. Υπηρετούσε 2 χρόνια στα Τριπόταμα και αρκετα ακόμα χρόνια σε Κλειτορία και Δάφνη. Ο 30χρονος δάσκαλος αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία την Μ. Πέμπτη, εισήχθη στο Νοσοκομείο και δυστυχώς σήμερα τα ξημερώματα εξέπνευσε. Η κηδεία του θα γίνει στις Θερμοπύλες Λαμίας την Δευτέρα.
Για την απώλεια του Γιώργου Μαντάση το  Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Καλαβρύτων  εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Καλαβρύτων με το άγγελμα του αδόκητου  θανάτου του Μακαντάση Γεωργίου, δασκάλου στο 4/θ Δημοτικό σχολείο Ψωφίδας Καλαβρύτων, ετών 30 , μέλους του συλλόγου μας και  εξαίρετου συναδέλφου, εκφράζει την βαθιά οδύνη του συνόλου των μελών, για την απώλεια του αείμνηστου συναδέλφου μας.
Ο εκλιπών υπήρξε πρότυπο για την συναδελφικότητα του που πήγαζε από την ευγένεια και την πραότητα της ψυχής του .
Ως ελάχιστο δείγμα τιμής και σεβασμού της μνήμης του  αφού συνήλθε σε συνεδρίαση την 30η Απριλίου 216 αποφάσισε τα ακόλουθα:
1. Να εκφράσει τα θερμά συλληπτήρια όλων στην οικογένεια του εκλιπόντος.
2. Να καταθέσει στεφάνι στην σορό του
3. Να αναγνωστεί το παρόν ψήφισμα στην κηδεία και
4. Να δημοσιευτεί το παρόν ψήφισμα στα τύπο.
     
            Για το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου

  Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.                   Η Γραμματέας του Δ.Σ.

Μουγκοπέτρος Γεώργιος              Γουλιμή Ανδριάννα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.