HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΛΑΥΡΑ (video)

Αυτές τις μέρες όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στα Καλάβρυτα και στις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης των Καλαβρύτω...


Αυτές τις μέρες όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στα Καλάβρυτα και στις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης των Καλαβρύτων και της έναρξησς της επανάστασης του 21.

Οι εκδηλώσεις κορυφώθηκαν χθες 25η Μαρτίου στο ιστορικό μοναστήρι της Αγίας Λαύρας.
Εθνική υπερηφάνεια και ανάταση, αισθάνθηκαν οι Καλαβρυτινοί αλλά και πλήθος επισκεπτών που παρά την βροχή παρακολουθούσαν με δέος την αναπαράσταση και γέμισαν ελπίδα για το μέλλον της πατρίδα μας.
Στις εκδηλώσεις την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης ενώ παραβρέθηκαν, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γεώργιος Λαζουράς, Βουλευτές του Νομού, εκπρόσωποι κομμάτων, φορέων και συλλόγων.
Την παράσταση έκλεψε όπως κάθε χρόνο άλλωστε, η 15μελής θεατρική ομάδα Καλαβρύτων “ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΟΣ” που παρουσίασε την αναπαράσταση τη ορκωμοσίας και κήρυξης της επανάστασης του 1821, μπροστά σε κόσμο που με συγκίνηση παρακολουθούσε το δρώμενο.
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.