HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δημοτικό συμβούλιο για το θέμα του Μουσείου με την συμμετοχή όλων ζητά ο Δ. Κατσικόπουλος

Την συζήτηση με την συμμετοχή των Καλαβρυτινών Συλλόγων, των μελών σύνταξης της μουσιολογικής μελέτης και τα ιδρυτικά μέλη του Δημοτικού Μου...

Την συζήτηση με την συμμετοχή των Καλαβρυτινών Συλλόγων, των μελών σύνταξης της μουσιολογικής μελέτης και τα ιδρυτικά μέλη του Δημοτικού Μουσείου Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος, ζητά με επιστολή του προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καλαβρύτων κ. Κοντογιάννη, ο επικεφαλής της μείζωνος αντιπολίτευσης και της Δημοκρατικής Ενότητας Καλαβρύτων κ. Δημήτρης Κατσικόπουλος.
Η επιστολή Κατσικόπουλου έχει ως εξής: 
Στο Δημοτικό Συμβούλιο που διεξήχθη στις 3 Νοεμβρίου 2015, μετα απο πρόταση της ελασσονος αντιπολιτευσης οπως συζητηθεί εκτάκτως το θέμα του Μουσείου Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος, ο κος Δήμαρχος ζήτησε να συζητηθεί στο αμέσως επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο. Αυτο εγινε αποδεκτό απο το σωμα.
Κατόπιν τούτου και με δεδομένη τη συζήτηση του εν λόγω θέματος στην προσεχή συνεδρίαση, παρακαλούμε οπως κληθούν για να καταθέσουν τις απόψεις τους και τις εμπειρίες τους, οι κάτωθι, που με δική σας ευθύνη θα προσκληθούν:
1) Ένωση Θυμάτων Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος (Ε.Θ.Κ.Ο)
2) Παγκαλαβρυτινή Ένωση
3) Ένωση Καλαβρυτινών Αθήνας
4) Παγκαλαβρυτινος Σύλλογος Πάτρας
5) Ένωση Καλαβρυτινών Πάτρας
6) Τα μέλη σύνταξης της μουσειολογικής και μουσειογραφικής
μελέτης, Μαίρη Κουμανταροπούλου, Αντώνη Μανιουδάκη, Μιλτιάδη Ζαννο και Δημητρη Κανελλόπουλο
7) Τα ιδρυτικα μελη του Μουσειου.
Για τη Δημοκρατικη Ενοτητα Καλαβρυτων

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.