HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ενθουσίασε Λειβάρτζι και Κλειτορία η θεατρική ομάδα της Έν. Καλαβρυτινών Πάτρας (φωτο)

Η θεατρική Ομάδα της 'Ενωσης Καλαβρυτινών Πάτρας έκλεισε την καλοκαιρινή σεζόν παραστάσεων, που άρχισε από τις 22 Μαίου 2015, ...


Η θεατρική Ομάδα της 'Ενωσης Καλαβρυτινών Πάτρας έκλεισε την καλοκαιρινή σεζόν παραστάσεων, που άρχισε από τις 22 Μαίου 2015, με δύο παραστάσεις σε χωριά των Καλαβρύτων με την ευγενική χορηγία του Δημάρχου Καλαβρύτων κ.Γεωργίου Λαζουρά. 
Λειβάρτζι
Το Σάββατο 25-7-2015 οι Ταξιδευτές ανέβηκαν στο πανέμορφο Λειβάρτζι. "Δίκαια και σωστά εμείς οι Ταξιδευτές αποκαλούμε αυτό το χωριό, "χωριό της καρδιάς μας"". Οι κάτοικοι του τα τελευταία έξι χρόνια κάθε καλοκαίρι κάνουν την ομάδα να νοιώθουν επαγγελματίες και όχι ερασιτέχνες ηθοποιοί με το ήθος και τη σοβαρότητα που παρακολουθούν τις παραστάσεις. Επιπλέον το Σάββατο το τεχνικό πρόβλημα που παρουσιάστηκε στον ήχο δεν δημιούργησε κανένα κώλυμα διότι επικρατούσε απόλυτη ησυχία την οποία διέκοπταν μόνο όταν ξεσπούσαν σε τρανταχτά γέλια λόγω των κωμικών στοιχείων του έργου. Οι Ταξιδευτές υποκλίνονται στην αγάπη και την κουλτούρα των Λειβαρτζινών για το θέατρο. Ξέρουν να ξεχωρίζουν τα είδη της διασκέδασης και το δείχνουν έμπρακτα.
Οι Ταξιδευτές νοιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν την Πετρούλα και τον Παναγιώτη Φράγκο, τους Συλλόγους Λειβαρτζινών για τη φιλοξενία τους. Επίσης όλους τους Λειβαρτζινούς που εκτιμούν των αγώνα μιας ομάδας ερασιτεχνών που αγαπούν τον τόπο τους και τους ανθρώπους του και θέλουν από καρδιάς να προσφέρουν."Ευχαριστούμε για τις ζεστές αγκαλιές στον αποχαιρετισμό το βράδυ του Σαββάτου".
Κλειτορία
Την Κυριακή 26 Ιουλίου οι Ταξιδευτές έδωσαν την τελευταία τους παράσταση στην Κλειτορία Καλαβρύτων. Η παράσταση ήταν αφιερωμένη στον αείμνηστο Σπύρο Μαρίνη ο οποίος ήταν αγαπημένος φίλος των Ταξιδευτών. Η Ομάδα ευχαριστεί τον Αντιδήμαρχο κ.Βασίλειο Καρρά για την φιλοξενία και τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου κ.Χρήστο Κοτσιά καθώς και τα μέλη για τη βοήθεια τους. 
"Οι 19 ερασιτέχνες ηθοποιοί ευχαριστούν από καρδιάς την οικογένεια του Σπύρου Μαρίνη για την τιμή που έκαναν στην ομάδα να παρακολουθήσουν την παράσταση μας από την αρχή έως το τέλος της". Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος της 'Ενωσης Καλαβρυτινών και Δημοτικός Σύμβουλος Καλαβρύτων κ. Νικόλαος Μαντάς
(Οι φωτογραφίες είναι του Παναγιώτη Μουλίνου)


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.