HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΔΡΥΜΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ - Έχασε τη ζωή του ενώ μάζευε ρίγανη

Νεκρός δυστυχώς βρέθηκε ο συμπατριώτης μας Θεόδωρος Χ. Παπαγιαννόπουλος ο οποίος χθες Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015 είχε ανέβει να μαζέψει ρί...

Νεκρός δυστυχώς βρέθηκε ο συμπατριώτης μας Θεόδωρος Χ. Παπαγιαννόπουλος ο οποίος χθες Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015 είχε ανέβει να μαζέψει ρίγανη στη θέση "Μαυροχόρτι" στο Δρυμό Καλαβρύτων. Ο άτυχος 75χρνος αναζητήθηκε από συγγενείς και φίλους γιατί καθυστερούσε να επιστρέψει αλλά δυστυχώς βρέθηκε νεκρός. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Π.Υ.Καλαβρύτων η οποία έσπευσε και ανέσυρε την σωρό του από δύσβατο σημείο. Ο άτυχος 75χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πατρών για νεκροψία - νεκροτομή και να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του ο οποίος προύλθε πιθανοτατα από παθολογικά αίτια. Ο Θεόδωρος Χ. Παπαγιαννόπουλος ζούσε στον Καναδά εδω και 40 χρόνια και καθε σχεδόν χρόνο επισκεπτόταν την γενέτηρά του τον Δρυμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.