HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

"Θαύμα" μεταμόρφωσης της Ιεράς Μονής Μακελλαριάς (φωτο)

Στην Ιερά Μονή Μακελλαριάς τα τελευταία τέσσερα χρόνια γίνεται μια υπεράνθρωπη προσπάθεια για την ανακαίνισή της, η οποία τα τελ...



Στην Ιερά Μονή Μακελλαριάς τα τελευταία τέσσερα χρόνια γίνεται μια υπεράνθρωπη προσπάθεια για την ανακαίνισή της, η οποία τα τελευταία χρόνια λόγω του ότι ήταν κλειστή, είχε φανερά σημεία εγκατάλειψης.
Τα έργα που έχουν γίνει μέχρι σήμερα είναι: α) εγκατάσταση κεντρικής θέρμανσης, β) διάνοιξη της εισόδου της Μονής προκειμένου να είναι εύκολη η μεταφορά των ειδών πρώτης ανάγκης, υλικών, αλλά και ατόμων περιορισμένης κινητικότητας, γ) αποκατάσταση της εξωτερικής τοιχοποιίας με καθαίρεση των σοβάδων και αρμολογήματος της πέτρας που ήδη υπήρχε στην Μονή. Τα παραπάνω έργα είναι δαπανηρά, λόγω του ότι η Μονή βρίσκεται σε δυσπρόσιτη περιοχή και ως εκ τούτου το κόστος εργασιών και υλικών είναι πολύ περισσότερο απ’ ότι σε μια πιο εύκολα προσβάσιμη περιοχή. Ακόμη, τα έργα γίνονται μόνο με την οικονομική ενίσχυση των προσκυνητών, καθότι η Μονή δεν έχει έσοδα από άλλες πηγές.
Ως εκ τούτου, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους ευλαβείς προσκυνητές, που τα τέσσερα τελευταία χρόνια στηρίζουν και βοηθούν την προσπάθεια ανασυγκροτήσεως και επαναλειτουργίας της Ιεράς Μονής Μακελλαριάς.
Είναι πράγματι συγκινητική η άδολη αγάπη όλου του κόσμου, η στήριξή τους με τις προσευχές τους, αλλά και την οικονομική τους ενίσχυση, παρ’ όλες τις δυσκολίες που ο καθένας προσωπικά αντιμετωπίζει, στη δύσκολη εποχή που διανύουμε.
Στην Μονή πραγματικά έχει συντελεσθεί ένα θαύμα μεταμόρφωσής της, που χωρίς την βοήθεια όλων, δεν θα μπορούσε να συντελεσθεί.
Όμως οι ελλείψεις και οι ανάγκες της Μονής είναι μεγάλες, με πιο σημαντική την κτιριακή της ανασυγκρότηση και για αυτό θα παρακαλούσαμε όποιον επιθυμεί, με όποιες δυνατότητες έχει, να συνδράμει, αφού πρώτα επικοινωνήσει με την αδελφότητα της Ιεράς Μονής και συνεννοηθεί μαζί της, για τις ανάγκες που υπάρχουν.
τηλεφωνο επικοινωνίας
σταθερό 2692024219
κινητό cosmote 6981110966

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.