HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΜΕΝΙΑΝΟΙ - Με λαμπρότητα ο εορτασμός του Αγ. Αθανασίου (φωτο)

Μέσα στη μαγεία της φύσης της Καμενιανίτικης γης, που σε κάνει να θαυμάζεις το μεγαλείο του Δημιουργού όλες τις εποχές του χρόνου...



Μέσα στη μαγεία της φύσης της Καμενιανίτικης γης, που σε κάνει να θαυμάζεις το μεγαλείο του Δημιουργού όλες τις εποχές του χρόνου αλλά κυρίως όμως την Άνοιξη. Θέσπισαν οι προγονοί μας την πανήγυρη του πολιούχου μας Αγίου Αθανασίου στις 2- Μαΐου, κατά την εορτή της ανακομιδής των λειψάνων του.
Εκεί θα βρεθήκαμε κι εμείς, για να τιμήσουμε τον Άγιο και προστάτη μας, που επικαλούμαστε πάντα τις πρεσβείες του για να πορευόμαστε στα δυσκολοδιάβατα μονοπάτια των σύγχρονων καιρών μας, αλλά και για να τον ευχαριστήσουμε που μας κρατάει πάντα δυνατούς και ενωμένους.
Ο Σύνδεσμος Καμενιανιτών – Δροβολοβιτών – Δεσινιωτών και όλοι οι φορείς του χωριού μας ήμασταν εκεί, υποδηλώνοντας την αγάπη μας για την αγιασμένη γενέτειρά μας, το σεβασμό και την λατρεία προς τον Πολιούχο μας Άγιο Αθανάσιο, αλλά και τον ασίγαστο πόθο για την πάτρια γη μας, για τα όσια και ιερά που έχουμε αφήσει εκεί.
Ήταν αληθινά μεγαλόπρεπη η όλη εορταστική ατμόσφαιρα, την οποία λάμπρυναν με την παρουσία τους πολλοί επισκέπτες και φίλοι.
Πέραν των άλλων παρευρέθη και ιερούργησε ο Αρχιερατικός Επίτροπος π. Ιωάννης Μπαμπίλης, μαζί με τον εφημέριό μας π. Νικόλαο Σωτηρόπουλο, ενώ την Παγκαλαβρυτινή Ένωση εκπροσώπησε το μέλος του Δ.Σ. και εκλεκτός φίλος του χωριού μας Νίκος Παπακωνσταντόπουλος εκ Λειβαρτζίου.
Τους καλεσμένους φιλοξένησαν ο Σύλλογος μας ενώ γλυκά προσέφεραν αρκετές κυρίες του χωριού μας βάζοντας όλο το μεράκι τους. Την παραδοσιακή κουλούρα έφτιαξε η κοσμήτωρ του Συλλόγου μας Μαριάνθη Παπασπυροπούλου. Ευχαριστούμε όλους τους προσφέροντες εργασία και αγαθά για την γιορτή του χωριού μας καθώς και όλους τους επισκέπτες.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ - Ο ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟ!

ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΑΜΕΝΙΑΝΙΤΩΝ – ΔΡΟΒΟΛΟΒΙΤΩΝ – ΔΕΣΙΝΙΩΤΩΝ

Ο Πρόεδρος
Κωνσταντίνος Νικολόπουλος – Καμενιανίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.