HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στο Hollywood το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα με Jeremy Irons και Diane Kruger;

Όπως αποκλειστικά σας είχε πληροφορήσει το kalavrytanews.com από 26 Μαρτίου, ( διαβαστε ΕΔΩ ) σε λίγο καιρό  θα ξεκινήσουν τα γυρ...


Όπως αποκλειστικά σας είχε πληροφορήσει το kalavrytanews.com από 26 Μαρτίου, (διαβαστε ΕΔΩ) σε λίγο καιρό  θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα σε Ελλάδα (Καλάβρυτα) και Γερμανία με κορυφαίους ηθοποιούς από το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ελλάδα και τη Γερμανία με τίτλο "Απόηχοι του παρελθόντος" η αλλιώς "Echoes of the Past" που θα μιλά για το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα
Η νέα αυτή παραγωγή είναι της εταιρεία "TerraMagma" με έδρα το Hollywood - Los Angeles
Το kalavrytanews.com που είχε την πληροφορία, είναι σε ανοικτή γραμμή με την εταιρεία παραγωγής για να δώσει κάθε λεπτομέρεια. 
Η μοναδική δέσμευση που είχαμε είναι να μην αποκαλύψουμε πολλά έως σήμερα 5 Απριλίου τηρώντας την δεοντολογία αφού το γραφείο τύπου της εταιρείας έχει ήδη προγραμματίσει μια πρώτη παρουσίαση της ταινίας στην εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" που κυκλοφορεί σήμερα Κυριακή 5 Απριλίου 2015.
Ήδη έχει κλειστεί ραντεβού της παραγωγής με το kalavrytanews.com που θα ξετυλίξει όλες τις πτυχές αυτής της μεγάλης παραγωγής.
Τα νέα είναι πολύ ευχάριστα αφού υποψήφιοι πρωταγωνιστές είναι οι Jeremy Irons, Diane Kruger και Sebastian Koch μεταξύ πολλών άλλων πρωτοκλασάτων Ελλήνων και ξένων ηθοποιών 
Αξίζει να σημειώσουμε οτι σεναριογράφος είναι ο ομογενής Δημήτριος Κατσαντώνης και την ταινία χρηματοδοτεί η οικογένεια Tom και Cia Σουλελέ, ομογενείς από τα Καλάβρυτα με μέρος των εσόδων της ταινία να δίνονται στα Καλάβρυτα.

Αποκλειστικά και μόνο το kalavrytanews.com σας ενημερώνει οτι όλοι οι συντελεστές θα είναι στα Καλάβρυτα τον προσεχή Μάιο και ήδη έχει κανονιστεί η συνάντηση των συντελεστών με το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS.
Περισσότερα πολύ σύντομα με πολλές αποκλειστικές λεπτομερείς στο kalavrytanews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.