HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ταινία διεθνούς παραγωγής για το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

"Απόηχοι του παρελθόντος" η αλλιώς "Echoes of the Past" είναι η ταινία για το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα που σ...


"Απόηχοι του παρελθόντος" η αλλιώς "Echoes of the Past" είναι η ταινία για το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα που σε λιγο θα ξεκινήσει τα γυρίσματα σε Ελλάδα (Καλάβρυτα) και Γερμανία με κορυφαίους ηθοποιούς από το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ελλάδα και τη Γερμανία. Η νέα αυτή παραγωγή είναι της εταιρεία "TerraMagma" με έδρα το Hollywood - Los Angeles
Το kalavrytanews.com που είχε την πληροφορία, επικοινώνησε με την εταιρεία παραγωγής για περισσότερες λεπτομέρειες. Με πολύ μεγάλη μας χαρά επικοινώνησε μαζί μας, σήμερα τα ξημερώματα, απευθείας ο ένας εκ των παραγωγών και διευθυντής φωτογραφίας με πλούσιο βιογραφικό στο Hollywood, συμπατριώτης μας κ. Steven Priovolos.
Μάθαμε πολλά για αυτήν την μεγάλη παραγωγή, αλλά τηρώντας την δεοντολογία δεν θα πούμε τώρα περισσότερα αφού το γραφείο τύπου της εταιρείας έχει ήδη προγραμματίσει μια πρώτη παρουσίαση της ταινίας στην εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" που θα κυκλοφορήσει την Κυριακή 5 Απριλίου 2015.
Το μόνο που μπορούμε να πούμε επι του παρόντος και σύμφωνα με όσ μας είπε κ. Πριόβολος, "....ειναι μια ταινία που σκοπό έχει να αναδείξει την θυσία των Καλαβρύτων σε όλο τον κόσμο. Σίγουρα είναι μια ιστορία, που πρέπει να πούμε και θα φροντίσουμε να το κάνουμε με το σωστό τρόπο"
Αποκλειστικά και μόνο το kalavrytanews.com σας ενημερώνει οτι όλοι οι συντελεστές θα είναι στα Καλάβρυτα τον προσεχή Μάιο και ήδη έχει κανονιστεί η συνάντηση των συντελεστών με το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS.
Προσεχώς..... πολύ περισσότερα    

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.