HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΛΑΝΗΤΕΡΙΩΤΙΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ 2015

Η ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΔΗΜΩΝ ΠΛΑΝΗΤΕΡΙΩΤΩΝ – ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΛΑΝΗΤΕΡΙΩΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ να πραγματοποιήσει το ΠΛΑΝΗΤΕΡΙΩΤΙΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ στις 15 ...

Η ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΔΗΜΩΝ ΠΛΑΝΗΤΕΡΙΩΤΩΝ – ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΛΑΝΗΤΕΡΙΩΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ να πραγματοποιήσει το ΠΛΑΝΗΤΕΡΙΩΤΙΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ στις 15 Αυγούστου, ημέρα Σάββατο, στην κεντρική πλατεία του χωριού μας, μπροστά στο κοινοτικό κτίριο.
Πήραμε την απόφαση τόσο νωρίς, για να ενημερώσουμε όλους τους ΠΛΑΝΗΤΕΡΙΩΤΕΣ, όπου γης, να ‘ρθουν στην πατρίδα το καλοκαίρι και ιδιαίτερα στο ΠΛΑΝΗΤΕΡΟΥ, να περάσουν τις διακοπές τους, να φάνε, να πιουν, να γλεντήσουν ΠΛΑΝΗΤΕΡΙΩΤΙΚΑ. Οι μεγάλοι να ξανασμίξουν και να θυμηθούν τα παλιά και οι νέοι να νιώσουν τη χαρά, τη γεύση, την ομορφιά, την παράδοση του χωριού μας.
Το συναπάντημα γίνεται με τη συμπαράσταση και τη βοήθεια όλων των ΠΛΑΝΗΤΕΡΙΩΤΩΝ και των φορέων του χωριού μας (Κοινότητα κ.λ.π.). Ιδιαίτερη όμως μνεία θα κάνουμε για την ΕΝΩΣΗ ΜΥΛΩΝ-ΥΔΡΟΤΡΙΒΩΝ-ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΩΝ, η οποία συμπαρίσταται και συνεισφέρει οικονομικά σε μεγάλο βαθμο, προκειμένου το συναπάντημα να έχει μεγάλη επιτυχία. Έτσι αποδεικνύεται η άριστη συνεργασία όλων των φορέων του χωριού μας (Σύλλογος, Κοινότητα, ΕΝΩΣΗ ΜΥΛΩΝ-ΥΔΡΟΤΡΙΒΩΝ, μόνιμοι κάτοικοι), που όλοι ένα στόχο έχουν: την ΕΝΟΤΗΤΑ και την πρόοδο του χωριού μας.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου ΑΓΓΕΛΟΣ ΒΑΓΕΝΑΣ  
Ο Γ. Γραμματέας ΔΗΜ. ΜΗΛΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.