HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το Καλαβρυτινό Φεγγάρι σε CD!

Ένα ξεχωριστό Καλαβρυτινό CD με μουσική και τραγούδια εμπνευσμένα από το μοναδικό Καλαβρυτινό Φεγγάρι κυκλοφορεί σε μουσική και στίχους που ...

Ένα ξεχωριστό Καλαβρυτινό CD με μουσική και τραγούδια εμπνευσμένα από το μοναδικό Καλαβρυτινό Φεγγάρι κυκλοφορεί σε μουσική και στίχους που υπογράφει ο Σπύρος Δημόπουλος, την ενορχήστρωση ο Θεόδωρος (Άκης) Βλαχοστέργιος, ενω συνοδεύει στην κιθάρα και στην φωνή η  Ανδριάνα Γουλιμή. Το εξώφυλλο φιλοτέχνησε δωρεάν η Μικαέλα Κριτσόη 
Ο Σπύρος Δημόπουλος μιλώντας γι αυτήν την υπέροχη δουλειά στο kalavrytanews.com, μας λέει: 
"Είναι δύο υπέροχοι νέοι ναι μεν άγνωστοι αλλά για μένα τουλάχιστον, μεγάλοι καλλιτέχνες.
Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που τους γνώρισα, γιατί χωρίς αυτούς μόνος μου δεν θα μπορούσα να τα καταφέρω.
Νομίζω οτι θα πρέπει πάση θυσία να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τους δυο αυτούς νέους στα Καλάβρυτα.
Η Ανδριάνα είναι δασκάλα και μουσικός και πολύ αγαπητή στα παιδιά που διδάσκει.
Ο Άκης είναι δάσκαλος κιθάρας, ενορχηστρωτής και συνθέτης και παραδίδει αθήματα κατ οίκον.
Προτρέψτε τα παιδιά σας να μάθουν μουσική. Μας κάνει πιο ανθρώπινους. Πλάθει την ψυχή μας προς το καλύτερο. Χωρίς μουσική ο άνθρωπος δεν μπορεί να ζήσει. Μέσα από αυτή την εκφράζει όλα του τα συναισθήματα.
Θεωρητικά τα τραγούδια μιλάνε για τα Καλάβρυτα. Γι αυτό θα σας παρακαλούσα να υποστηρίξετε την προσπάθεια. Βάλετε αυτήν την εικόνα που είναι στο εξώφυλλο του CD στην οθόνη του υπολογιστή σας. Δηλαδή το Καλαβρυτινό Φεγγάρι.
Τη μουσική στα κινητά σας τηλέφωνα. Να παίζεται η μουσική αυτή, η οποία θυμίζει Καλάβρυτα, στα ετσιατόρια, καφενεία, καφετέριες, καταστήματα.
Κάνετε σχ΄'ολια και κριτική στο ίντερνετ, (βέβαια καλοπροαίρετα) για να τραβήξει το ενδιαφέρον του κόσμου. Η Καλααβρυτινή αυτή μουσική μιλάει για τα Καλάβρυτα.
Ο Δήμος ας οργανώσει μια γιορτή π.χ. Τον Αύγουστο που το καλαβρυτινό Φεγγάρι έιναι τεράστιο, ολόλαμπρο, καλώντας τα ερωτευμένα ζευγάρια να επισκεφθούν τα Καλάβρυτα για να απολαύσουν το ερωτικό καλαβρυτινό φεγγάρι.
Αυτή η προσπάθεια θα είναι μια τεράστια διαφήμιση για τον τόπο μας. Πιστεύω οτι θα βοηθήσει στην περεταίρω ανάπτυξή του, εάν όλα γίνουν με επιμέλεια, τέχνη και προπάντων ηλικρινή αγάπη.
Τέλος θέλω να ευχαριστήσω
Την Ανδριάνα που με την βελούδινη φωνή της με συνοδεύει στα τραγούδια. Το αρραβωνιαστικό της, Άκη, τον παλύ καλό δάσκαλο κιθάρας, ενορχηστρωτή και συνθέτη. Επίσης να ευχαριστήσω την Μαχαέλα για την ωραιότατη ζωγραφιά που είναι στο εξώφυλλο του CD που μας την έκανε δωρεάν.
Επίσης να αναφερθώ ιδιαιτέρως και στον πρώτο δάσκαλο της κιθάρας, τον Φώτη Κοκκότη, ο οποίος μου έδειξε τα πρώτα μικρά, δειλά βήματα γύρω από την κιθάρα, που με αυτά τα πολύ λίγα άρχισα να γράφω τα πρώτα μου τραγούδια. Φώτη δεν σε ξέχασα. Είσαι πάντα στην καρδιά μου"

Το CD μπορείτε να το προμηθευτείτε σε αυτό το τηλέφωνο: 26920 24044



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.