HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Βραδιά χορού και κεφιού στο Σκεπαστό!

Μια ξεχωριστή βραδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκεπαστού το Σάββατο 21 Φεβρου...



Μια ξεχωριστή βραδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκεπαστού το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015 στον αποκριάτικο χορό. Οι εντυπωσιακές αποκριάτικες αμφιέσεις, το πλούσιο φαγητό που ετοίμασε ο Σύλλογος, το καλό κρασί, και το αστείρευτο κέφι συνέθεσαν ένα εκπληκτικό καρναβαλικό κλίμα και το γλέντι υπό τους ήχους τους ζωντανής μουσικής κράτησε μέχρι το πρωί.
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. ευχαρίστησαν θερμά τους παρευρισκομένους για την συμμετοχή τους αλλά και όσους βοήθησαν στην διοργάνωση της βραδιάς και ευχήθηκαν Καλή Σαρακοστή.
Δυστυχώς οι κακές καιρικές συνθήκες της Κυριακής δεν επέτρεψαν να πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη καρναβαλική εκδήλωση στην κεντρική πλατεία του Σκεπαστού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.