Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Νίκος Νικολόπουλος για το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα

Ο Βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος εκπροσώπησε τον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ στις εκδηλώσεις για την επέτειο του ολοκαυτώματος των Καλαβρύτων...

Ο Βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος εκπροσώπησε τον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ στις εκδηλώσεις για την επέτειο του ολοκαυτώματος των Καλαβρύτων. Ο Νίκος Νικολόπουλος μετά την κατάθεση στεφάνου μας δήλωσε:
«Οι βαρβαρότητες της Ναζιστικής Γερμανίας και το Κατοχικό δάνειο είναι πραγματικότητες που πρέπει εάν όχι να καταγγελθούν, τουλάχιστον να χρησιμοποιηθούν στις διαπραγματεύσεις. Πολλοί Γερμανοί αξιωματούχοι παραδέχονται, σε στιγμές ειλικρίνειας ότι υπάρχει ηθικό (άρα και οικονομικό) ζήτημα. Μια να μην στεναχωρούμε τους Γερμανούς, μια τους Τούρκους κ.ο.κ. Δεν πάει έτσι, όμως.
Η ιστορία έχει γραφτεί με ανεξίτηλο μελάνι: Στις 13 Δεκεμβρίου του 1943 οι ναζί αφάνισαν το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού των Καλαβρύτων, σκοτώνοντας συνολικά 1.100 άτομα» 
Εξάλλου το απόγευμα του Σαββάτου ο Νίκος Νικολόπουλος μίλησε σε συγκέντρωση στελεχών του Δήμου Καλαβρύτων όπου μεταξύ άλλων είπε:
«Η αυριανή συγκυβέρνηση έχει πολλές πιθανότητες να καταφέρει να απειλήσει την Μέρκελ και να πετύχει εκεί που απέτυχε ο Σαμαράς. Αν η Ελλάδα πρέπει να φοβάται την έξοδο από το ευρώ, η Γερμανία τρέμει την απώλεια της κυριαρχίας της στην Ευρώπη που οικοδομεί μεθοδικά αιώνες τώρα. Πιστεύω ότι Η νέα πλειοψηφία που θα διαμορφωθεί μετά τις εκλογές θα καταφέρει να πετύχει μια συμφωνία και να κερδίσει το εθνικό στοίχημα Πως φέρει την εθνική και κοινωνική απελευθέρωση και θα δημιουργήσει της βάσεις για την εθνική ανασυγκρότηση. Πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε και για τούτο αγωνίζομαι και ζητώ και την δική σας συμπαράταξη, ώστε ο εκβιασμός  σε βάρος της χώρας μας σε σχέση με το χρέος να μην περάσει.
Πρέπει ο ελληνικός λαός επιτέλους να ακούσει όλες τις αλήθειες που κρύβονται! Η Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) στο σύνολό της, οι ΗΠΑ, η Ιαπωνία, ο Καναδάς και η Αυστραλία, έχουν σήμερα συνολικό δημόσιο χρέος 60 τρισεκατομμύρια δολάρια, ποσό που πλησιάζει το 100% του ΑΕΠ τους, ενώ το 2020 το ποσοστό θα έχει πάει στο 120% του ΑΕΠ, με την Ιαπωνία να κατέχει τα σκήπτρα (300%). Γιατί λοιπόν δεν μπαίνουν 
και αυτές οι χώρες σε μνημόνια;
Η Ελλάδα έχει χρέος 400 δις; Άντε να φτάνει τα 500 δις ευρώ, όμως μόνο της Γαλλίας και Ιταλίας πλησιάζουν τα 10 τρις.
Και τώρα πρέπει να απαντήσει ο κάθε έλληνας και η κάθε ελληνίδα ξεχωριστά. Γιατί αυτά τα σκληρά και τιμωρητικά μετρά λαμβάνονται μόνον για την Ελλάδα»;

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.