HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

«Έφυγε» ο ιδιοκτήτης του «Αχελώος TV», Κανάλι που βρίσκεται σε κάθε Καλαβρυτινή εκδήλωση

Πέθανε σε ηλικία 63 ετών ο ιδιοκτήτης του περιφερειακού τηλεοπτικού σταθμού της Αιτωλοακαρνανίας «Αχελώος TV» και αντιπρόεδρος της Ένωση...

Πέθανε σε ηλικία 63 ετών ο ιδιοκτήτης του περιφερειακού τηλεοπτικού σταθμού της Αιτωλοακαρνανίας «Αχελώος TV» και αντιπρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Ενημερωτικών Περιφερειακών Τηλεοπτικών Σταθμών Ελλάδος, Γιώργος Μπόκας.
Να σημειώσουμε οτι το «Αχελώος TV» είναι από τα λίγα κανάλια που δήλωνε παρών σε κάθε καλαβρυτινή εκδήλωση τόσο στα Καλάβρυτα όσο και σε Αθήνα και Πάτρα και πρόβαλε 
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ένωσης, «ο εκλιπών υπηρέτησε με πίστη και φανατισμό την ιδέα της υγιούς περιφερειακής τηλεόρασης, συνέβαλε με την λειτουργία του τηλεοπτικού σταθμού "Αχελώος TV" στην σωστή τοπική ενημέρωση, αλλά και στην ευρωπαϊκή πληροφόρηση».
Ο Γιώργος Μπόκας νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες σε νοσοκομείο της Αθήνας. Η κηδεία, θα τελεστεί στις 4 το απόγευμα, στην γενέτειρά του, το Καινούργιο Αιτωλοακαρνανίας.
Αιωνία του η μνήμη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.