HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Καλάβρυτα: Ποιοι σύμβουλοι εξελέγησαν στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου

Στις επαναληπτικές δημαιρεσίες της Κυριακής 14 Σεπτεμβρίου, στο Δήμο Καλαβρύτων, εκλέχθηκαν, Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ο...



Στις επαναληπτικές δημαιρεσίες της Κυριακής 14 Σεπτεμβρίου, στο Δήμο Καλαβρύτων, εκλέχθηκαν, Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ο επικεφαλής της παράταξης της μείζονος μειοψηφίας Δημήτριος Κατσικόπουλος και Γραμματέας η πρώτη σε σταυρούς δημοτική σύμβουλος της παράταξης της πλειοψηφίας Χαρά Γεωργακοπούλου.
Ο Αντιπρόεδρος και η Γραμματέας, εκλέχθηκαν σύμφωνα με όσα ορίζει ο νόμος και συγκεκριμένα το άρθρο 64 παρ. 4 εδαφ. β του “Καλλικράτη”.
Επίσης, εκλέχθηκαν ως μέλη της Οικονομικής Επιτροπής, τακτικά, οι Δουκλιάς Σωτήρης, Τσιμπρής Μιχάλης, Μαγκαφάς Νίκος, Χουλιάρας Δημήτρης, Κατσικόπουλος Δημήτρης και Φιλιππόπουλος Ιωάννης και αναπληρωματικά, οι Γεωργακοπούλου Χαρά, Καρράς Βασίλης, Παπαναγιώτου Ευτυχία, Ροδόπουλος Νικόλαος και Μηλιτσόπουλος Παναγιώτης.
Επίσης, εκλέχθηκαν μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, τακτικά, οι Γεωργακοπούλου Χαρά, Παπαδάτου Χρύσα, Πανουτσακοπούλου Στέλλα, Φλογεράς Ευθύμιος, Καραγιάννη – Παπαδάτου Φρόσω και Βασιλόπουλος Λεωνίδας και αναπληρωματικά οι Αναστασοπούλου – Πεντζιά Ανδριάνα, Λιακόπουλος Παναγιώτης, Τζόβολος Ευθύμιος, Κούκιος Κωνσταντίνος και Βαρβιτσιώτης Παναγιώτης.
Τέλος, εκλέχθηκαν ως εκπρόσωποι του Δήμου Καλαβρύτων, στη Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ.) Δυτικής Ελλάδος, οι Ανδρέας Ζυγούρας (από την πλειοψηφία) και Νικόλαος Σφαραγκούλιας (από την μειοψηφία), ως τακτικοί και Στέλλα Πανουτσακοπούλου (από την πλειοψηφία) και Γεώργιος Γιάνναρος (από την μειοψηφία), ως αναπληρωματικοί.
Τα πρακτικά της παραπάνω εκλογής θα σταλούν για έλεγχο νομιμότητας, σύμφωνα με το νόμο.
Να σημειωθεί οτι η παραταξη του Δημήτρη Κατσικόπουλου αποχώρησε από το Δημοτικό Συμβούλιο, εκφράζοντας τις ενστάσεις για τον τρόπο της εκλογής Αντιπροέδρου και Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου με την οριστική λύση να την δίνει πολέον ο ελκτης νομιμότητας που και η παραταξη Κατσικόπουλου αλλα και η πλευρά Κούκιου θα προσφύγουν.
Το μόνο σίγουρο οτι δεν ξεκινήσαμε καλά...... 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.