HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

«Ο Επιθεωρητής Έρχεται» στο Σκεπαστό!

Στα πλαίσια των καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Σκεπαστού εντάσσεται και η θεατρική παράσταση «Ο Επιθεω...

Στα πλαίσια των καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Σκεπαστού εντάσσεται και η θεατρική παράσταση «Ο Επιθεωρητής Έρχεται» το κλασσικό έργο του John B. Priestley από την Θεατρική Ομάδα Διακοπτού την Κυριακή 3 Αυγούστου 2014 στις 21:30, στον προαύλιο χώρο του Ι. Ν. του Αγίου Ανδρέα στο Σκεπαστό.
Ένα από τα ωραιότερα έργα του παγκοσμίου δραματολογίου, διαχρονικό και επίκαιρο σε όλες τις εποχές. Μιλάει για την ατομική ευθύνη, γιατί το καλό ή το κακό που θα κάνει κάποιος έχει καλές ή κακές συνέπειες στο σύνολο της κοινωνίας, Αν αυτό το συνειδητοποιήσει ο καθένας από εμάς θα σκέφτεται δυο φορές την κάθε του απόφαση, επιλογή, πράξη, παρανομία. Έτσι στήνεται σε πρώτο επίπεδο ένα αστυνομικό δράμα που ο θεατής το παρακολουθεί με ενδιαφέρον και αυξανόμενη αγωνία.
Ο Σύλλογος Σκεπαστού σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε την εκπληκτική αυτή παράσταση με είσοδο ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.