HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ο Τάκης Κιούσης με τον συνδυασμό "Δ.Ε.ΚΑ"

Όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο από την δημοτική παράταξη "Δ.Ε.ΚΑ", ο επιχειρηματίας, Παναγιώτης (Τάκης) Κιούση ς από την Βλα...

Όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο από την δημοτική παράταξη "Δ.Ε.ΚΑ", ο επιχειρηματίας, Παναγιώτης (Τάκης) Κιούσης από την Βλασία, συντάσσεται στο πλευρό του Δημήτρη Κατσικόπουλου και θα είναι υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Καλαβρύτων. 
Ο ίδιος δήλωσε οτι "είναι γνωστή προς όλους η αγάπη μου για τον τόπο και η αγωνία μου για την επόμενη μέρα του Δήμου Καλαβρύτων. Σε αυτή την κρίσιμη καμπή θεωρώ ότι η υποψηφιότητα του Δημήτρη Κατσικόπουλου, είναι αυτή που μπορεί να εγγυηθεί την ενότητα και να κινητοποίησει όλες τις δημιουργικές δυνάμεις της περιοχής που είναι απαραίτητο να συνεργαστούν για να έχει ο τόπος μας θετική πορεία προς το μέλλον. Χωρίς να απαξιώνω οτιδήποτε έχουν προσφέρει οι μέχρι σήμερα Δήμαρχοι, θεωρώ οτι ο επόμενος Δήμαρχος Καλαβρύτων θα δώσει το στίγμα της περιοχής για την επόμενη εικοσαετία. Με βασικό ζητούμενο την ανάπτυξη της περιοχής, με θέσεις εργασίας και προοπτική για τους νέους ανθρώπους, χωρίς προσωπικούς συναισθηματισμούς, είμαι πεπεισμένος πως ο επόμενος Δήμαρχος πρέπει να είναι ο Δημήτρης Κατσικόπουλος και σε αυτό συμφωνεί η πλειοψηφία των ψύχραιμα, αντικειμενικά και ανεπηρέαστα  σκεπτόμενων συμπολιτών μας."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.