HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

2.000 πεζοπόροι στο 33ο Πέρασμα στο Φαράγγι του Βουραϊκού! (φωτορεπορτάζ)

Το 33ο Πέρασμα στο Φαράγγι του Βουραϊκού πέρασε στην ιστορία οι αναμνήσεις όμως στους δύο χιλιάδες και πλέον πεζοπόρους θα μείνουν αξ...


Το 33ο Πέρασμα στο Φαράγγι του Βουραϊκού πέρασε στην ιστορία οι αναμνήσεις όμως στους δύο χιλιάδες και πλέον πεζοπόρους θα μείνουν αξέχαστες. Μικροί και μεγάλοι συμμετέχοντες από όλη τη χώρα, τίμησαν για μια ακόμη χρονιά τη διοργάνωση του Συλλόγου Ορειβασίας - Χιονοδρομίας - Αναρρίχησης - Προστασίας Περιβάλλοντος Καλαβρύτων, απολαμβάνοντας έναν σπάνιο περίπατο στη φύση και κατά μήκος του Οδοντωτού Σιδηροδρόμου που ενώνει το Διακοπτό με τα Καλάβρυτα.
Από το πρωί η πόλη των Καλαβρύτων ήταν γεμάτη με ...ορειβατικά μποτάκια, σακίδια, χαμογελαστές παρέες, δροσερές παρουσίες, τολμηρούς ηλικιωμένους, ανυπόμονους νέους, και το σύνθημα δόθηκε...Η διαδρομή στην κοίτη του Βουραϊκού και στις γραμμές του Οδοντωτοού, γέμισε χαμόγελα, φωνές γελια και όλοι μα όλοι αποθανάτιζαν την εμπειρία τους με πολλές...φωτογραφικές στάσεις!
Ο Χαρίλαος (Ερμέιδης) πρέπει να έκανε τη διαδρομή τρεις και τέσσερις φορές από το άγχος του συντονισμού και της άρτιας διοργάνωσης.
Ο Αλέξης (Λεχουρίτης) ψυχή σε κάθε παρέα κατατοπίζοντας τους πολλούς φίλους και καταγράφοντας με τον φακό του μοναδικές στιγμές.
Ο Οδοντωτός ακούραστος πάνω κάτω με ξεχωριστή διάθεση.......!
Στη Ζαχλωρού και τα Νιάματα Πανηγύρι!
.........
Νωρίς το μεσημέρι, ο Ορειβατικός Σύλλογος Καλαβρύτων είχε ετοιμάσει μια πρώτη υποδοχή των πεζοπόρων στα Νιάματα, ενώ η ΔΗΚΕΠΑ και η Δημοτική Κοινότητα Διακοπτού οργάνωσαν μια χαρούμενη γιορτή αποχαιρετισμού στον σιδηροδρομικό σταθμό του ΟΣΕ στο Διακοπτό, με μουσική και παραδοσιακά κεράσματα από την έκθεση τοπικών προϊόντων.

Ήταν για άλλη μια φορά ΑΞΕΧΑΣΤΑ.
Συγχαρητήρια στους διοργανωτές  στους χορηγούς και σε όσους στήριξαν την εκδήλωση.
Και του χρόνου σε όλους

Απολαύστε στιγμιότυπα όπως τα κατέγραψε η κάμερα του Αλέξη Λεχουρίτη




Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com. ...............


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.