HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ελλάς Trans Mountains με Αφετηρία και Τερματισμό τα Καλάβρυτα

Από τα μέσα της δεκαετίας του '80 ο Ιταλός ποδηλάτης, Stephano T. Fabrizi πέρασε από την  Πελοπόννησο και εντυπωσιάστηκε από την άγρι...



Από τα μέσα της δεκαετίας του '80 ο Ιταλός ποδηλάτης, Stephano T. Fabrizi πέρασε από την  Πελοπόννησο και εντυπωσιάστηκε από την άγρια και μοναδική ομορφιά της. Οπαδός της ορεινής ποδηλασίας και της περιπέτειας, ταξίδεψε σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης αλλά η Πελοπόννησος ήταν γι αυτόν κάτι το μοναδικό και οραματίστηκε έναν μοναδικό αγώνα ορεινής ποδηλασίας Μετά από μια μακρά διαδικασία αποτύπωσης και χαρτογράφησης διαδρομών και για πολλά χρόνια το όνειρο να  παραμένει στο συρτάρι, μέχρι τη συνάντηση του με την Wildtrack.

Την άνοιξη του 2011, γεννήθηκε η ιδέα της Ελλάς Trans Mountains. Ένας μοναδικός ποδηλατικός αγώνας 500 χιλιόμετρων η 110 ωρών, ένα ταξίδι ταξίδι στα βουνά και στις ομορφιές της Πελλοπονήσου. Αφετηρία και τερματισμός; Μα που αλλού στα Καλάβρυτα.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί από την 1η έως την 6η Οκτωβρίου 2012 και οι συμμετοχές (από όλο το κόσμο) ξεκίνησαν.

Εμείς τους περιμένουμε, όσο για τον Stefano Fabrizi γνωρίζει πολύ καλά τα Καλάβρυτα,αφού είχε την ευκαιρία να έρθει να τα γνωρίσει να τα γευθεί και να τα αγαπήσει.











Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.