HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

αργά δεν το θυμήθηκε ο Δήμος Αροανίας...

Ομολογουμένως καλαίσθητο... το νέο site του Δήμου Αροανίας http://www.aroania.gr/  αλλά λίγο....αργά δεν το θυμήθηκε ο Δήμος αφού ελάχιστοι...


Ομολογουμένως καλαίσθητο... το νέο site του Δήμου Αροανίας http://www.aroania.gr/ αλλά λίγο....αργά δεν το θυμήθηκε ο Δήμος αφού ελάχιστοι μήνες ζωής του απέμειναν ελέω "Καλλικράτη". Για τόσα χρόνια υπολειτουργούσε διαδικτυακά με ελλιπέστατη εενημέρωση και απαρχαιωμένη μορφή. Δεν γνωρίζουμε αν αυτό κόστισε γιατί αυτό θα ήταν πραγματικά απαράδεκτο. Ελπίζουμε η νέα κατάσταση να είναι με διαφορετική νοοτροπία και προς όφελος των πολιτών της ενημέρωσης και της διαφάνειας.
 Εμείς άπό πλευράς μας θα συνεχίσουμε, με την εξαιρετικά μεγάλη ανταπόκριση από όλα τα χωριά των Καλαβρύτων και την αγαστή συνεργασία με τοπικούς φορείς και συλλόγους να καταγράφουμε και να ενημερώνουμε. Πολύ σύντομα η προσπάθεια αυτή -λόγω των αυξημένων αναγκών- θα είναι με νέα μορφή και πλούσια ύλη.....περιμένετε εκπλήξεις.
Νίκος Κυριαζής

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.