HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Βελτίωση δρόμου προς Κερπινή και Σκεπαστό και εγκαίνια Μάνεσι-Φλάμπουρα

Την Παρασκευή  30/07/2010 συνεδρίασε η επιτροπή Μελετών και Εκτέλεσης Έργων, υπό την προεδρία του αρμοδίου Αντινομάρχη κ. Νίκου Λύρα. και εν...

Την Παρασκευή  30/07/2010 συνεδρίασε η επιτροπή Μελετών και Εκτέλεσης Έργων, υπό την προεδρία του αρμοδίου Αντινομάρχη κ. Νίκου Λύρα. και ενέκρινε τη διακήρυξη και η διεξαγωγή της δημοπρασίας του έργου « Βελτίωση επαρχιακής Οδού Τσαγρή – Πλατανιώτισσα , προς Κερπινή και Σκεπαστό, τμήμα Πλατανιώτισσα προς Κερπινή και Σκεπαστό».
Το έργο είναι ενταγμένο στο πρόγραμμα ΚΑΠ της Ν. Α Αχαΐας με προϋπολογισμό 500.000 ευρώ. Με την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου εξασφαλίζονται ασφαλείς συνθήκες μετακίνησης στης συγκεκριμένη οδό.
- Παραδόθηκε ο δρόμος που ενώνει το Μάνεσι με το Φλάμπουρα έπειτα από εργασίες αποκατάστασης. Στα εγκαίνια παραβρέθηκε ο Νομάρχης κ. Κατσικόπουλος, ο πρόεδρος του Πανκαλαβρυτινού συλλόγου κ. Αθ. Φρατζής και τοπικοί φορείς. Ο κ. Κατσικόπουλος σε σύντομο χαιρετισμό  τόνισε μεταξύ άλλων:
«Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι συνέβαλαν να γίνει αυτό το έργο. Θέλω να ευχαριστήσω και τον κ. Αθανάσιο Φραντζή διότι με την εφημερίδα του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου, τη ΛΑΥΡΑ πρόβαλε την αναγκαιότητα ολοκλήρωσης των εργασιών. Έστω και αν μας στενοχωρούσε με σχετικά πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα, μας αφύπνισε κι αυτός να τρέξουμε πιο γρήγορα και σήμερα αυτό το όνειρο για όλους μας να είναι πραγματικότητα», τόνισε ο κ. Κατσικόπουλος αναγνωρίζοντας την προσφορά της «Λαύρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.