HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με μεγάλη επιτυχία οι εκδηλώσεις στο ΣΚΕΠΑΣΤΟ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Σκεπαστό, στις 27 και 28 Ιουλίου 2010 το 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών απ’ όλο τον κόσμο. Χορευτές...

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Σκεπαστό, στις 27 και 28 Ιουλίου 2010 το 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών απ’ όλο τον κόσμο. Χορευτές και χορεύτριες ξένων συγκροτημάτων με διεθνή συμμετοχή σε διάφορα φεστιβάλ έδωσαν έναν ξεχωριστό τόνο
Πολιτισμοί - Παραδόσεις, Ήχοι – Χρώματα και Θρησκείες συναντήθηκαν. Μουσική και χοροί από Ελλάδα – Κορέα – Σλοβακία – Βουλγαρία αποτέλεσαν ένα καλλιτεχνικό γεγονός για τον τόπο μας.
Στο φεστιβάλ πήραν μέρος τα χορευτικά συγκροτήματα: «Paldin» από τη Βουλγαρία, «Rozmarija» από τη Σλοβακία, «Young Dance Company» από την Κορέα, το χορευτικό τμήμα του Πνευματικού Καλλιτεχνικού Κέντρου του Δήμου Πατρέων, ο Χορευτικός Όμιλος Κερπινής Καλαβρύτων και τα τμήματα του Χορευτικού Ομίλου Σκεπαστού.
Οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν την Κυριακή 1 Αυγούστου 2010 με δημοτική ορχήστρα και γνωστά ονόματα από το χώρο του δημοτικού τραγουδιού.
Ο κύκλος των εκδηλώσεων ολοκληρώνονται τη Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010 με τη μουσικοχορευτική – λαϊκή βραδιά από την «ΚΕΦΑΤΗ ΚΟΜΠΑΝΙΑ».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.