HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο περιφιφερειάρχης πρέπει να είναι Αχαϊός

Τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα στα πρόσωπα που θα τεθούν επικεφαλής των κομμάτων στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος. Από το ΠΑΣΟΚ έντονες εί...

Τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα στα πρόσωπα που θα τεθούν επικεφαλής των κομμάτων στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος. Από το ΠΑΣΟΚ έντονες είναι οι διεργασίες σχετικά με το πρόσωπο που θα τεθεί επικεφαλής στην περιφέρεια. Πρόσωπο κλειδί ο νυν Νομάρχης κ.Κατσικόπουλος ο οποίος αν επιλεγεί ως υποψήφιος στο Δήμο Πάτρας θα εμπλέξει και τον κ. Κατσιφάρα για την περιφέρεια.
Από την πλευρά της Ρηγίλης, ο βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος φαίνεται να έχει προβάδισμα στην κούρσα για το χρίσμα του υποψηφίου περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος, εξετάζοντας δύο ακόμη περιπτώσεις. Αυτές των Γιώργου Κοντογιάννη, βουλευτή Ηλείας "μειονέκτημα" το ότι υποστήριξε με θέρμη την Ντόρα Μπακογιάννη στις εσωκομματικές εκλογές) και Σπήλιου Λιβανού, πρώην βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας.
Το τοπίο θα ξεκαθαρίσει σε λίγες μέρες αφού τελειώσουν οι επαφές των εμπλεκομένων με τα επιτελεία των κομμάτων και των τοπικών φορέων.
Το σημαντικότερο όμως για όλους εμάς τους Αχαιούς είναι ο νέος πειφερειάρχης να είναι Αχαιός.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.