HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Επικαιροποιεί την χαρτογράφηση σε Καλάβρυτα και Αιγιάλεια το Google Street View

Το Google Street View επιστρέφει στους δρόμους των Καλαβρύτων, για να αναβαθμίσει με νέες φωτογραφίες 360 μοιρών στο επαρχιακό οδικό δίκτυο....



Το Google Street View επιστρέφει στους δρόμους των Καλαβρύτων, για να αναβαθμίσει με νέες φωτογραφίες 360 μοιρών στο επαρχιακό οδικό δίκτυο.

Ο σκοπός της χαρτογράφησης είναι η ανανέωση της υπηρεσίας Google Maps, συμπεριλαμβανομένου και του Street View. Τα πρόσωπα και οι πινακίδες κυκλοφορίας των οχημάτων θολώνονται επαρκώς, ούτως ώστε να μην είναι εφικτή η αναγνώριση, πριν την ανάρτηση της χαρτογραφημένης περιοχής στην ιστοσελίδα www.maps.google.com.
Το υποκείμενο των δεδομένων ή οποιοσδήποτε τρίτος, μπορεί να επισημάνει τη μη θόλωση ή τη μη επαρκή θόλωση οποιουδήποτε ατόμου ή πινακίδας κυκλοφορίας. Το υποκείμενο των δεδομένων μπορεί επίσης να ζητήσει τη θόλωση της εικόνας της οικίας του. Το υποκείμενο των δεδομένων έχει, εφόσον τα δεδομένα δεν έχουν ήδη θολωθεί, το δικαίωμα αντίρρησης και μπορεί να ζητήσει την αφαίρεσή τους σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία. Με βάση τα ανωτέρω, τα δεδομένα είτε θολώνονται είτε διαγράφονται. Το δικαίωμα αντίρρησης μπορεί επίσης να ασκηθεί πριν η χαρτογραφημένη περιοχή αναρτηθεί στον ιστότοπο, εκτός εάν οι πληροφορίες έχουν ήδη θολωθεί. Η θόλωση πραγματοποιείται κατόπιν αιτήματος μέσα σε πέντε ημέρες από την έναρξη της υπηρεσίας ή, εάν η υποβολή του αιτήματος γίνει μετά την έναρξη της υπηρεσίας, μέσα σε πέντε ημέρες από την υποβολή του. Τα πρωτογενή δεδομένα δεν θα πρέπει να διαβιβάζονται σε τρίτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.