HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για ένταξη στο πρόγραμμα αγροτικού εξηλεκτρισμού

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ανακοινώνει την έναρξη υποδοχής αιτήσεων για το πρόγραμμα αγροτικού εξηλεκτρισμού στις περιφερειακές ενότητες, ...



Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ανακοινώνει την έναρξη υποδοχής αιτήσεων για το πρόγραμμα αγροτικού εξηλεκτρισμού στις περιφερειακές ενότητες, Αχαΐας και  Ηλείας καθώς και στη περιφερειακή ενότητα Αιτωλοακαρνανίας όπου το πρόγραμμα συνεχίζεται. 
Η υποδοχή των αιτήσεων γίνεται στις Διευθύνσεις Αγροτικής οικονομίας των περιφερειακών ενοτήτων στις οποίες μπορούν να απευθύνονται οι κατά κύριο επάγγελμα αγρότες  για δράσεις εξηλεκτρισμού των εκμεταλλεύσεων τους, (ενδεικτικά ποιμνιοστάσια, αντλιοστάσια , γεωτρήσεις κ.α.) συμπληρώνοντας τις σχετικές αιτήσεις και υποβάλλοντας τα κατά περίπτωση απαραίτητα δικαιολογητικά. Καταληκτική ημερομηνία των αιτήσεων είναι η  τελευταία εργάσιμη του έτους , ήτοι 29 Δεκεμβρίου 2023.   
Με την συγκέντρωση και επεξεργασία των αιτήσεων από τις ΔΑΟ  των περιφερειακών ενοτήτων θα συνταχθεί σχετικό πρόγραμμα δικαιούχων σε συνεργασία με τη ΔΕΔΔΗΕ κα τις Τοπικές επιτροπές Αγροτικού εξηλεκτρισμού ώστε να ξεκινήσει άμεσα η υλοποίηση των επεμβάσεων των  εγκεκριμένων ηλεκτροδοτήσεων.
«Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στο πλαίσιο της ενίσχυσης των αγροτών-κτηνοτρόφων της επικράτειάς της και με σκοπό την αναβάθμιση των αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων προχωρά στην εφαρμογή του Προγράμματος Αγροτικού Εξηλεκτρισμού, που αναμένεται να αποτελέσει για τους αγρότες σημαντική βοήθεια, καθώς θα πετύχουν μείωση του κόστους παραγωγής, αλλά και σε επίπεδο διαχείρισης η εργασία τους θα απλοποιηθεί» αναφέρει ο βοηθός Περιφερειάρχη σε θέματα Αγροτικής Ανάπτυξης Πάνος Σακελλαρόπουλος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.