HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στις πληγείσες περιοχές των Καλαβρύτων ο Θανάσης Κανελλόπουλος

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Καλαβρύτων Θανάσης Κανελλόπουλος συνοδευόμενος από υποψήφιους του Συνδυασμού του, μετέβη χθες το πρωί στις πληγείσες απ...



Ο υποψήφιος Δήμαρχος Καλαβρύτων Θανάσης Κανελλόπουλος συνοδευόμενος από υποψήφιους του Συνδυασμού του, μετέβη χθες το πρωί στις πληγείσες από τη χαλαζόπτωση Δημοτικές Κοινότητες, Τρεχλό, Μπούμπουκα, Κρυονέρι και Μάνεσι. Διαπίστωσε τις μεγάλες ζημιές που υπέστησαν σπίτια, στάβλοι ζώων, οχήματα και αγροτικές καλλιέργειες και συνομίλησε με τους τοπικούς Προέδρους και κατοίκους των Κοινοτήτων αυτών, προς τους οποίους έδειξε τη συμπαράστασή του και τους ανέπτυξε ορισμένα διαδικαστικά θέματα που έχουν σχέση με την αποκατάσταση των ζημιών τους. 
Σε ανακοίνωσή του αναφέρει:
"Οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων και οι κάτοικοι επεσήμαναν ιδιαιτέρως στον κο Κανελλόπουλο τη ζημιά που έχουν υποστεί πολλές κεραμοσκεπές σπιτιών και στάβλων και ειδικότερα στο Τρεχλό ένα σπίτι δεν έχει καταγραφεί στις ζημιές και χρειάζεται άμεση αντιμετώπιση καθότι μέσα σ’ αυτό ζει μόνιμα οικογένεια. Ο κος Κανελλόπουλος, πράγματι, τους εξήγησε ότι πρέπει να δοθεί άμεση προτεραιότητα διότι για το θέμα αυτό ακολουθείται ιδιαίτερη διαδικασία. 
Επιπλέον, τους ενημέρωσε πως έχει ήδη συζητήσει με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κύριο Αυγενάκη, στην αρμοδιότητά του οποίου υπάγεται ο ΕΛΓΑ, ο οποίος θα επιληφθεί για τις γεωργικές ζημιές των κατοίκων. Ο κκ. Πρόεδροι και οι παρευρισκόμενοι κάτοικοι τον ευχαρίστησαν ιδιαιτέρως για την ενημέρωση που τους έκανε και το ενδιαφέρον που επέδειξε για τη μετάβασή του στις πληγείσες περιοχές."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.