HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Τέλος η άσκοπη σπατάλη νερού - Σε λειτουργία το υπερσύγχρονο σύστημα τηλεμετρίας (ΦΩΤΟ)

Παρουσιάστηκε σήμερα Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων το ολοκληρωμένο έργο τηλεμετρίας που περιλαμβάνε...



Παρουσιάστηκε σήμερα Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων το ολοκληρωμένο έργο τηλεμετρίας που περιλαμβάνει, τηλεμετρία, αυτοματισμό, εξοικονόμηση ενέργειας και έλεγχο διαρροών των δικτύων ύδρευσης του Δήμου Καλαβρύτων, προϋπολογισμού (2.418.000 €).
Πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο σύστημα τηλεμετρίας ωστε να αποφεύγεται η άσκοπη σπατάλη νερού, είτε από τον καταναλωτή, είτε από κακή λειτουργία του δικτύου. Παράλληλα ελέγχονται τα αποθέματα νερού, ενώ υπάρχει άμεση ειδοποίηση με το σύστημα ελέγχου διαρροών όπου σε συνδυασμό με τα μετρητικά όργανα, θα καταγράφεται το σύνολο του παραγόμενου και διατιθέμενου νερού στην κατανάλωση και θα εντοπίζονται οι διαρροές (αφανείς διαρροές στους αγωγούς, δυσλειτουργούντα υδρόμετρα καταναλωτών και παράνομες συνδέσεις).
Με το σύγχρονο αυτό τρόπο ελέγχου της ύδρευσης Παράλληλα θα συμβάλει στην προστασία του υδατικού αποθέματος, στην ελαχιστοποίηση της ποσότητας του κατασπαταλούμενου νερού και στην μείωση των λειτουργικών εξόδων.
Την παρουσίαση σε πραγματικές συνθήκες λειτουργίας έκαναν στελέχη της αναδόχου εταιρίας παρουσία του Δημάρχου Καλαβρύτων Θανάση Παπαδόπουλου και στελεχών του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.