HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στο "νέο" Χιονοδρομικό ο Θανάσης Παπαδόπουλος - Εντός χρονοδιαγράμματος η μεγάλη επένδυση (ΦΩΤΟ)

Το μεγάλο έργο - επένδυση στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, που είναι σε πλήρη εξέλιξη, επισκέφθηκε σήμερα Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου, ο Δήμαρχ...



Το μεγάλο έργο - επένδυση στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, που είναι σε πλήρη εξέλιξη, επισκέφθηκε σήμερα Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου, ο Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος. Το κ. Παπαδόπουλο υποδέχθηκε ο Διευθυντής του κέντρου, Αλέξη Άγριος, ο οποίος μαζί με τον υπεύθυνο της αναδόχου εταιρίας κ. Νουλίκα ενημέρωσε τον κ. Παπαδόπουλο για την εξέλιξη των έργων. Όπως επισημάνθηκε, τα έργα είναι εντός χρονοδιαγραμμάτων, πραγματοποιούνται με αυστηρούς όρους επίβλεψής και ασφάλειας και πως η νέα χειμερινή σεζόν θα βρει το χιονοδρομικό Καλαβρύτων με νέο αναβατήρα στον "Αχιλλέα", ενώ η "Στύγα" θα λειτουργήσει φέτος με τα παλαιά συστήματα και από την Άνοιξη θα γίνει αντικατάσταση με νέους πυλώνες και με νέα 6θέσια ανοιχτά φορεία- καρέκλες. Από φέτος οι επισκέπτες του χιονοδρομικού θα ανεβούν στο βουνό με σημαντική βελτίωση της ασφάλειας, της μεταφορικής ικανότητας, και της ταχύτητας του αναβατήρα, επομένως και του χρόνου αναμονής και του χρόνου ανάβασης. Οι παλαιοί αναβατήρες μπορούσαν να εξυπηρετήσουν γύρω στα 800 με 1.000 άτομα ανά ώρα ο καθένας, ενώ μετά την αναβάθμιση θα εξυπηρετούνται περισσότερα από 2.000 άτομα από τον καθένα αναβατήρα, με αποτέλεσμα να αυξάνονται οι διελεύσεις που θα κάνει κάθε χιονοδρόμος ανά ώρα.      
Παράλληλα τοποθετείτε εξοπλισμός για την αναβάθμιση των συστημάτων ισχύος των συστημάτων παροχής ισχύος του ΧΚΚ(Υ/Σ Βαθιάς Λάκας με κτήριο υποσταθμού παραπλέυρως του κτηρίου Βαθιά Λάκκα, δίκτυα ηλεκτροδότησης, καλωδίωση προς όλες τις καταναλώσεις και Η/Ζ).
Τοποθετείτε εξοπλισμός συστήματος ηλεκτρονικής έκδοσης εισιτηρίων και συστήματα ελέγχου αυτών/ Σύστημα ηλεκτρονικής πώλησης εισιτηρίων για την αναβάθμιση των υπηρεσιών του ΧΚΚ.
Εκτελούνται επίσης έργα συντήρησης για την αναβάθμιση του πέτρινου κτηρίου στη Βαθειά Λάκκα, εγκατάσταση κουφωμάτων, συστημάτων θέρμανσηςκλιματισμού, ειδών υγιεινής, πλακιδίων και χρωματισμών, ώστε να είναι ξανά λειτουργικό και έτοιμο προς χρήση από τους επισκέπτες.
Τέλος εκτελούνται συμπληρωματικές εργασίες ελαφράς διαμόρφωσης γεωμετρικών χαρακτηριστικών πιστών και απαραίτητες εργασίες εκσκαφών για την ολοκλήρωση της εγκατάστασης των ανωτέρω συστημάτων και τη διαμόρφωση των πιστών βάση των νέων αναβατήρων.
Τα έργα εκτελούνται με όλα τα μέτρα προστασίας των εργαζομένων παρουσία μηχανικών και τεχνικών ασφαλείας της αναδόχου εταιρείας και υπό την επίβλεψη της Διοίκησης του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων.

Ο κ. Παπαδόπουλος δήλωσε ικανοποιημένος από την πορεία των εργασιών, ευχαρίστησε για άλλη μια φορά την προσφορά και την εργατικότητα του Αλέξη Άγριου και όλων των στελεχών και εργαζομένων στο κέντρο, τονίζοντας οτι το έργο αλλάζει την εικόνα του χιονοδρομικού μας, το κάνει πιο ελκυστικό, πιό ασφαλές και θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση και ζωή σε όλη την περιοχή των Καλαβρύτων, σε όλους τους επιχειρηματίες, σε όλους τους δημότες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.