HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΣΥΝΤΑΓΗ: Κολοκυθόπιτα της τεμπέλας

Εύκολη κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο, με απίθανη γεύση και μυρωδάτα φρέσκα υλικά από το περιβόλι μας! Υλικά: 3 ποτήρια  κολοκύθι τριμμένο , μισό ...



Εύκολη κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο, με απίθανη γεύση και μυρωδάτα φρέσκα υλικά από το περιβόλι μας!
Υλικά: 3 ποτήρια  κολοκύθι τριμμένο , μισό ποτήρι ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι, 1 ποτήρι τριμμένο καρότο, 2 ποτήρια τυρί φέτα , 1 ποτήρι αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, 1 ποτήρι γάλα, μισό ποτήρι λάδι, 4 αυγά, δυόσμο, πιπέρι.
Πλένουμε τα κολοκυθάκια και τα τρίβουμε σε χοντρό  τρίφτη. Τα στύβουμε µε τα χέρια και τα βάζουμε σε µπολ και τα αλατίζουμε λίγο. Στη συνέχεια προσθέτουμε το κρεμμύδι , το καρότο, χτυπημένα τα αυγά, το τυρί, το λάδι, πιπέρι, δύοσμο, το γάλα και λίγο λίγο το αλεύρι και τα ανακατεύουμε όλα μαζί. Λαδώνουμε ελαφρά αντικολλητικό ταψί και το πασπαλίζουμε µε λίγο καλαμποκάλευρο ή φρυγανιά τριμμένη. Αδειάζουμε τον πηκτό χυλό στο ταψί. Το ραντίζουμε µε λίγο ελαιόλαδο και λίγο τριμμένο κίτρινο τυρί (για να κάνει κρούστα), ψήνουμε την εύκολη κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο σε προθερμασμένο φούρνο στους 170ºC µέχρι να ροδίσει ελαφρά η επιφάνεια και να ψηθεί και ο πάτος της.

από τις συνταγές της εφημερίδας Ωρα των Καλαβρύτων
 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.