HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Olympia Rally 2023 - Εκκίνηση στα Καλάβρυτα για τον διεθνή αγώνα Rally (ΦΩΤΟ)

Με την επίσημη εκκίνησή του από το κέντρο της πόλης των Καλαβρύτων την Δευτέρα 24 Απριλίου το Olympia Rally, ο διεθνής αγώνας μοτοσικλέτας,...

Με την επίσημη εκκίνησή του από το κέντρο της πόλης των Καλαβρύτων την Δευτέρα 24 Απριλίου το Olympia Rally, ο διεθνής αγώνας μοτοσικλέτας, άρχισε να γράφει τη δική του ιστορία στον μηχανοκίνητο αθλητισμό της Ελλάδας.
Η εκκίνηση του αγώνα, που διοργανώνεται από το Αθλητικό Σωματείο Ομάδα Εκτός Δρόμου (Off Road Team) σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας το Δήμο Καλαβρύτων και το Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας, έγινε το απόγευμα της Τρίτης, παρουσία του Δημάρχου Καλαβρύτων κ. Παπαδόπουλου του Αντοπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Τζόβολου και του Προέδρου της Τ.Κ.Καλαβρύτων κ. Μενούνου
Ο 6ημερος διεθνής αγώνας RallyRaid μοτοσυκλετών έχει ως στόχο την προώθηση τόσο του αθλητικού τουρισμού της περιοχής όσο και του μηχανοκίνητου αθλητισμού γενικότερα καθώς 150 και πλέον συμμετέχοντες με τους συνοδούς τους, θα περιηγηθούν στα Καλάβρυτα και την Αρχαία Ολυμπία έχοντας τη δυνατότητα να γνωρίσουν τις φυσικές ομορφιές του τόπου, την παράδοση, την ιστορική μνήμη και την πολιτιστική κληρονομιά.
Το αγωνιστικό κομμάτι του Olympia Rally, ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας 24 Απριλίου με μία μικρή διαδρομή (Σκεπαστό – Πρόλογος, Skepasto - Prologue) 70 χιλιομέτρων στην περιοχή των Καλαβρύτων.

Η δεύτερη ημέρα (25 Απριλίου) περιλαμβάνει τη διαδρομή Λίμνη Φενεός - Feneos Lake, η οποία θα έχει μήκος 250 - 320 αγωνιστικά χιλιόμετρα. Την τρίτη ημέρα του αγώνα (26 Απριλίου) οι συμμετέχοντες θα αγωνιστούν στην διαδρομή Καλάβρυτα Βουνό Χελμού - Kalavryta Helmos Mountain, η οποία θα κυμαίνεται και αυτή στα 250 - 320 αγωνιστικά χιλιόμετρα. Στις 27 Απριλίου το αγωνιστικό μενού περιλαμβάνει τη διαδρομή Ποταμός Λάδωνας - Ladonas River, με τους συμμετέχοντες να έχουν να αντιμετωπίσουν στις 28 Απριλίου την απαιτητική διαδρομή Φολόη-Ερύμανθος - Foloi-Erimanthos. Το Olympia Rally ολοκληρώνεται το Σάββατο 29 Απριλίου με τη διαδρομή του Επιλόγου η οποία έχει μήκος 50 - 80 αγωνιστικών χιλιομέτρων. Μετά από έξι ημέρες και 1.200 αγωνιστικά χιλιόμετρα οι συμμετέχοντες θα βρεθούν στο κέντρο της Αρχαίας Ολυμπίας για την τελετή απονομής, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 20:00 το απόγευμα της ημέρας του Σαββάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.