HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Χριστίνα Αλεξοπούλου στο Κέντρο Πρώτης Απασχόλησης της ΔΥΠΑ

 Η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας κα Χριστίνα Αλεξοπούλου επισκέφθηκε τα γραφεία της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης Πατρών ...

 Η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας κα Χριστίνα Αλεξοπούλου επισκέφθηκε τα γραφεία της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης Πατρών και συναντήθηκε με τον διευθυντή του Κέντρου Προώθησης Απασχόλησης κ. Ζαχαρία Τοκατλίδη και τους εργαζομένους της υπηρεσίας.
Η Αχαιή υποψήφια βουλευτής συζήτησε με τον κ. Τοκατλίδη για τα προγράμματα του Υπουργείου Εργασίας που αφορούν στην προώθηση της απασχόλησης, στην περιοχή της Αχαΐας.
Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με οδηγό το πρόγραμμα «Δουλειές ξανά» έκανε σημαντικές τομές στην απασχόληση, δίνοντας κίνητρα για την καταπολέμηση της ανεργίας, κάτι που αποδεικνύεται από τους δείκτες σύγκρισης με τα προηγούμενα χρόνια. Από το 17,2 % το 2019 η ανεργία μειώθηκε στο 10,8 % τον Ιανουάριο του 2023 και αυτό είναι αποτέλεσμα μιας σειράς μέτρων, όπως η επιδότηση της εργασίας για τους ανέργους που βρίσκουν θέσεις απασχόλησης, η αύξηση του κατώτατου μισθού στα 780 ευρώ, που είναι η τρίτη μέσα σε αυτήν τη τετραετία διακυβέρνησης, καθώς και η σωστή αξιοποίηση όλων των προγραμμάτων απασχόλησης που επιδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Το στοίχημα της νέας τετραετίας είναι περισσότερες και καλύτερα αμειβόμενες θέσεις εργασίας, κάτι που αποτελεί προσωπική δέσμευσή μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.