HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εντυπωσίασε η Φιλαρμονική του Δήμου Καλαβρύτων στην 4η Συνάντηση Φιλαρμονικών στην Κοζάνη

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε η 4η συνάντηση Φιλαρμονικών που διοργάνωσε ο Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού και Νεολαίας του Δήμου Κοζάν...

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε η 4η συνάντηση Φιλαρμονικών που διοργάνωσε ο Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού και Νεολαίας του Δήμου Κοζάνης την Κυριακή του Θωμά, 23 Απριλίου 2023. Η Συνάντηση πραγματοποιήθηκε το πρωί στην Αίθουσα Τέχνης Κοζάνης, παρουσία αρκετού κόσμου που απόλαυσε την Φιλαρμονική Δήμου Καλαβρύτων, την Φιλαρμονική Ένωση Κέρκυρας «Καποδίστριας», και την Φιλαρμονική του Κοζάνης, την «Πανδώρα». Στο πλαίσιο της συνάντησης, οργανώθηκε στο Δημοτικό Ωδείο το απόγευμα του Σαββάτου, σεμινάριο από τον Αρχιμουσικό της Φιλαρμονικής του Δήμου Καλαβρύτων κ. Γιώργο Μπαμπαράκο, με άμεση και διαδραστική προσέγγιση στην μέθοδο του “Practical Studies for Trumpet or any T. C Instruments.
Το βράδυ της Κυριακής του Θωμά, οι Φιλαρμονικές που πήραν μέρος στην πρωινή συνάντηση καθώς και ο Σύλλογος Φίλων Φιλαρμονικής Γρεβενών «Ορφέας» πήραν μέρος στη λιτάνευση της Ιερής Εικόνας της Παναγίας Ζιδανιώτισσας, που ξεκίνησε στις 8:00 από τον Ι.Ν Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Κοζάνης. Πλήθος κόσμου και πιστών συμμετείχε στην λιτανεία που κατέληξε στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου, σε μια κατανυκτική ατμόσφαιρα.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.