HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή - Τα Θέματα

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καλαβρύτων την Πέμπτη 27 Απριλίου και ώρα 11:00 με τα παρακάτω θέματα: 1. Περί συμμετοχής του Δ...

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καλαβρύτων την Πέμπτη 27 Απριλίου και ώρα 11:00 με τα παρακάτω θέματα:
1. Περί συμμετοχής του Δήμου Καλαβρύτων, ως εκπρόσωπος των Δήμων Αιγιαλείας, Ερυμάνθου και Καλαβρύτων, στην Πρόσκληση Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Δυτικής Ελλάδας, για την πρόσληψη Τεχνικού Συμβούλου, με σκοπό τη σύνταξη φακέλου Ολοκληρωμένων Χωρικών Επενδύσεων Αιγιαλείας- Ερυμάνθου - Καλαβρύτων.
2. Περί αποδοχής επιχορηγήσεων και τροποποίησης προϋπολογισμού οικον. έτους 2023.
3. Περί υποχρεωτικής αναμόρφωσης Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (Ο.Π.Δ.) του Δήμου οικον. έτους 2023.
4. Περί σύνταξης της εισηγητικής έκθεσης Α΄ Τριμήνου υλοποίησης του προϋπολογισμού του Δήμου οικον. έτους 2023.
5. Περί εισήγησης προς το Δημοτικό Συμβούλιο για τη μείωση της επιβολής των τελών πεζοδρομίων-πλατειών και λοιπών κοινοχρήστων χώρων έτους 2023, για τις επιχειρήσεις (καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος κ.λ.π.) που δραστηριοποιούνται επί των χώρων των αναπλάσεων της Κοινότητας Καλαβρύτων (πλατείες Πετμεζαίων, Κύπρου, κ.λ.π.)
6. Περί κατάρτισης όρων δημοπρασίας και σύνταξης διακήρυξης για την εκμίσθωση ακινήτου του Δήμου, διαμερίσματος Ε: 86,20 τ.μ. ισογείου και 20,40 τ.μ. υπογείου, ευρισκομένου επί της οδού Τσακάλωφ αριθ. 19 στο κολωνάκι στην Αθήνα.
7. Περί κατάρτισης όρων δημοπρασίας και σύνταξης διακήρυξης, για την μίσθωση ακινήτου ακάλυπτης έκτασης εμβαδού 1.500 τ.μ. στα πλαίσια ανάπτυξης δράσεων του Δήμου αξιοποίησης και εξωραϊσμού πράσινων ακάλυπτων χώρων, εντός Σχεδίου Πόλεως Καλαβρύτων.
8. Περί κατάρτισης όρων δημοπρασίας και σύνταξης διακήρυξης για την μίσθωση ακινήτου ακάλυπτης έκτασης εμβαδού 1.500 τ.μ., για τη δημιουργία χώρου στάθμευσης αυτοκινήτων (parking), εντός Σχεδίου Πόλεως Καλαβρύτων.
9. Περί εξειδίκευσης πίστωσης για την κάλυψη των δαπανών της συμμετοχής της Φιλαρμονικής του Δήμου Καλαβρύτων στην 4η Συνάντηση Φιλαρμονικών στην πόλη της Κοζάνης.
10. Περί εξειδίκευσης πίστωσης για την κάλυψη των δαπανών της συμμετοχής του Δήμου Καλαβρύτων στο Συνέδριο 6th Annual SkyLights Conference Workshop – Quantum Internet στις 15-17 Μαΐου 2023, στην Αθήνα.
11. Περί εξειδίκευσης πίστωσης για την κάλυψη των δαπανών του 43ου Πανελλήνιου Περάσματος του Βουραϊκού ποταμού.
12. Περί εξειδίκευσης πίστωσης για την χορήγηση νέας παροχής ποιμνιοστασίου 3Φ Νο2 ισχύος 25 KVA κ. Φελεμέγκα Χρ. στη Δάφνη Δ.Ε. Αροανίας Δήμου Καλαβρύτων.
13. Περί εξειδίκευσης πίστωσης για την για την χορήγηση νέας παροχής ισχύος 8 KVA Παιδικής Χαράς Δάφνης Καλαβρύτων.
14. Περί εξειδίκευσης πίστωσης για την κάλυψη δαπανών της εκδήλωσης «Οι Αμπελώνες των πλαγιών Αιγιαλείας και Καλαβρύτων», που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Καλαβρύτων και το Δίκτυο Ποιότητας Οινοξένεια, στα Καλάβρυτα.
15. Περί σύνταξης Πρακτικού Επιτροπής Αξιολόγησης Προσφορών επιλογής Αναδόχου της Προμήθειας: «Προμήθεια Υλικών Αγροτικής Οδοποιίας εντός των ορίων του Δήμου Καλαβρύτων».
16. Περί έγκρισης 1ου και 2ου πρακτικού ηλεκτρονικού ανοικτού δημόσιου διαγωνισμού της προμήθειας «Προμήθεια εξοπλισμού για την οδική ασφάλεια του Δήμου Καλαβρύτων».
17. Περί έγκριση εισήγησης ελέγχου της υπεύθυνης δήλωσης οψιγενών μεταβολών της επιτροπής διενέργειας του διαγωνισμού του έργου «Εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης Τ.Κ. Καλαβρύτων».
18. Περί έγκρισης όρων δημοπράτησης για το έργο: «Καινοτόμες δράσεις αξιοποίησης του Ψηφιακού Πολιτιστικού Αποθέματος του Μουσείου Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος.
19. Περί έγκρισης όρων δημοπράτησης για την προμήθεια: «Προμήθεια οχήματος περισυλλογής αδέσποτων ζώων συντροφιάς».
20. Περί έγκρισης και εισήγησης προς το Δημοτικό Συμβούλιο για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς Δήμου Καλαβρύτων 2023-2024.
21. Περί σύστασης παγίας προκαταβολής οικονομικού έτους 2023 και ορισμός υπολόγου.
22. Περί απόδοσης λογαριασμού του δημοτικού υπαλλήλου Ανδρέα Σιμιντζή από εκδοθέν χρηματικό ένταλμα προπληρωμής επ’ ονόματί του.
23. Περί έκδοσης χρηματικού εντάλματος προπληρωμής.
24. Περί ορισμού δικηγόρου για υπόθεση του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.