HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο - Τα Θέματα

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων την Πέμπτη 27 Απριλίου και ώρα 17.30, με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης: 1. Περί αδ...

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων την Πέμπτη 27 Απριλίου και ώρα 17.30, με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
1. Περί αδελφοποίησης του Δήμου Καλαβρύτων με το Δήμο Αποκορώνου Χανίων Κρήτης.
2. Περί υποχρεωτικής αναμόρφωσης Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (Ο.Π.Δ.) του Δήμου οικον. έτους 2023.
3. Περί τροποποίησης του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος του Δήμου οικον. έτους 2023.
4. Περί έγκρισης εισηγητικής έκθεσης Α΄ Τριμήνου υλοποίησης του προϋπολογισμού του Δήμου οικον. έτους 2023.
5. Περί έγκρισης της υπ’ αριθμ. 11/2023 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου, του Δημοτικού Μουσείου Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος (Δ.Μ.Κ.Ο.), έγκρισης των οικονομικών καταστάσεων (Ισολογισμοί, Λογ/σμοί Αποτελεσμάτων Χρήσεως, Αναλυτική ΄Εκθεση Ελέγχου κ.λ.π.) χρήσης 2018, 2019 και 2020.
6. Περί μείωσης επιβολής των τελών πεζοδρομίων-πλατειών και λοιπών κοινοχρήστων χώρων έτους 2023, για τις επιχειρήσεις (καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος κ.λ.π.) που δραστηριοποιούνται επί των χώρων των αναπλάσεων της Κοινότητας Καλαβρύτων (πλατείες Πετμεζαίων, Κύπρου, κ.λ.π.).
7. Περί διαγραφής χρεών.
8. Περί έγκρισης γνώμης της Διευθύνουσας Υπηρεσίας για την 3η παράταση της συμβατικής προθεσμίας κατασκευής του έργου: «Επισκευές και διαρρυθμίσεις στο Τουριστικό Περίπτερο επί της πλατείας Ζαϊμαίων Τ.Κ. Καλαβρύτων».
9. Περί έγκρισης γνώμης Διευθύνουσας Υπηρεσίας του Δήμου, για την 3η παράταση της συμβατικής προθεσμίας του έργου: «Ανάπλαση εισόδων ΤΚ Κλειτορίας» του Δήμου Καλαβρύτων.
10. Περί έγκρισης γνώμης Διευθύνουσας Υπηρεσίας του Δήμου, για την 3η παράταση της συμβατικής προθεσμίας του έργου: «Ανάπλαση εισόδων ΤΚ Καλαβρύτων» του Δήμου Καλαβρύτων.
11. Περί έγκρισης 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (ΑΠΕ) του έργου: «Επισκευές και διαρρυθμίσεις στο Τουριστικό Περίπτερο επί της πλατείας Ζαϊμαίων Τ.Κ. Καλανβρύτων».
12. Περί αιτήματος ΟΤΕ για έγκριση/χορήγηση δικαιωμάτων διέλευσης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 28 και του Παραρτήματος Χ του ν.4070/2012, για την εγκατάσταση εντός των χώρων αρμοδιότητάς μας του δημόσιου δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών για το έργο: «Μετατόπιση KV 106 Καλαβρύτων.
13. Περί μετατόπισης των δύο (2) περιπτέρων της Πλατείας Πετμεζαίων, λόγω της εκτέλεσης του δημοτικού έργου της Ανάπλασης της Πλατείας Πετμεζαίων.
14. Περί εξέτασης αιτημάτων κοπών/αποκλαδώσεων δένδρων σε χώρους αρμοδιότητας του Δήμου Καλαβρύτων.
15. Περί έγκρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς Δήμου Καλαβρύτων, 2023-2024.
16. Περί ορισμού μελών της Ομάδας Προστασίας Ανηλίκων (Ο.Π.Α.) του Δήμου Καλαβρύτων.
17. Περί τροποποίησης της υπ’ αριθμ. 94/2022 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου (Αντικατάσταση αναπληρωματικού υπεύθυνου προστασίας ανηλίκων Παιδικού Σταθμού Καλαβρύτων).
18. Περί πρόληψης προσωπικού μέσω Προγράμματος ΟΑΕΔ 55-57.
19. Περί πρόσληψης προσωπικού εκτάκτων αναγκών (πυροπροστασίας).
20. Περί αναγραφής στο μνημείο πεσόντων της Κοινότητας Λεχουρίου της Δ.Ε. Αροανίας Δήμου Καλαβρύτων, του ονόματος του πεσόντος στις 23-6-1944 στην Αγ. Τριάδα Ηλείας κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, Ιωάννου Πορετσάνου του Κων/νου.
21. Περί εφαρμογής της υπ’ αριθ. Α258/2022 Απόφασης του Β΄ Τριμελούς Τμήματος του Διοικητικού Εφετείου Πατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.