HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ανδρέας Κατσανιώτης: "Ψηφοδέλτιο ελπίδας και νίκης"

Μετά την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου Αχαΐας της ΝΔ, ο Υφυπουργός Εξωτερι-κών και Βουλευτής Αχαΐας, Ανδρέας Κατσανιώτης, έκανε την ακόλουθη δ...

Μετά την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου Αχαΐας της ΝΔ, ο Υφυπουργός Εξωτερι-κών και Βουλευτής Αχαΐας, Ανδρέας Κατσανιώτης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε τα ψηφο-δέλτιά της.
Το ψηφοδέλτιο Αχαΐας είναι η καλύτερη απόδειξη της συνέχειας και της συνέπειας που διακρίνει την παράταξή μας, αλλά και της διαρκούς προσπάθειας για ανανέω-ση και διεύρυνση.
Μία ισχυρή ομάδα νέων και άφθαρτων προσώπων μαζί με έμπειρα και καταξιω-μένα στελέχη που έχουν δώσει πολλές μάχες πρώτης γραμμής, αποτελούν τα πρόσωπα που όλοι μαζί θα δώσουμε τον αγώνα των κρίσιμων εθνικών εκλογών της 21ης Μαΐου, υπερασπιζόμενοι τις κατακτήσεις των τελευταίων ετών, αλλά και το δικαίωμα των Ελλήνων πολιτών και ιδιαίτερα των πολιτών της Αχαΐας σε ακόμα καλύτερες μέρες, σε μία ακόμα καλύτερη πατρίδα.
Καλωσορίζω από καρδιάς τα νέα μέλη του ψηφοδελτίου μας, όπως και τους συ-ναδέλφους και συναγωνιστές, με τους οποίους μετράμε ήδη πολλά «χιλιόμετρα» στους πολιτικούς και εκλογικούς στίβους. Καλό αγώνα σε όλους!»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.