HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δήλωση Παναγιώτας (Γιώτας) Παυλοπούλου με αφορμή την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη για την τιμή που μου έκανε να συμπεριλ...

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη για την τιμή που μου έκανε να συμπεριληφθώ στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στην Αχαΐα.
Οι εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου αποτελούν για τη χώρα μία από τις πιο σημαντικές προκλήσεις στη διάρκεια της νεότερης πολιτικής ιστορίας της.
Ο Ελληνικός λαός καλείται να απαντήσει στο μείζον ερώτημα: θέλουμε η Ελλάδα να προχωρήσει μπροστά, ή θα επιστρέψουμε στην αβεβαιότητα και τις παλινωδίες του πρόσφατου παρελθόντος;
Η απάντηση είναι ξεκάθαρη. Η Ελλάδα χρειάζεται ισχυρή Κυβέρνηση και ηγέτη που να πληροί τις προϋποθέσεις της συνέχισης ενός σημαντικού μεταρρυθμιστικού έργου και της κοινωνικής προόδου.
Κυριάκος Μητσοτάκης και αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία είναι λοιπόν η καθαρή απάντηση που θα δώσουν οι Έλληνες. Για την Πατρίδα, την Αχαΐα και τις επόμενες γενιές.
Σε αυτό τον αγώνα συμπορεύομαι με πίστη και αξίες για τον τόπο μας.
Καλό αγώνα σε όλες τις συνυποψήφιες και τους συνυποψήφιους, συμμαχήτριες και συμμαχητές.
Παναγιώτα (Γιώτα) Παυλοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.