Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ανδρουλάκης από Καλάβρυτα: Εθνικό αίτημα οι γερμανικές αποζημιώσεις

Επίσκεψη στα Καλάβρυτα πραγματοποίησε την Πέμπτη 6 Απριλίου, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ –Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης. Ο κ. Ανδρουλάκης ε...

Επίσκεψη στα Καλάβρυτα πραγματοποίησε την Πέμπτη 6 Απριλίου, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ –Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.
Ο κ. Ανδρουλάκης επισκέφθηκε τον τόπο εκτέλεσης των Καλαβρυτινών όπου εναπόθεσε ένα λευκό τριαντάφυλλο και στάθηκε με ιδιαίτερη ευλάβεια μπροστά στο μνημείο. 
Αναφορικά με το ειδεχθές έγκλημα του ναζισμού, τη θηριωδία στα Καλάβρυτα, ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε ότι: «έχουμε χρέος ως πατριώτες να διατηρήσουμε ζωντανές τις μνήμες. Γιατί διατηρούν ζωντανή και την ανάγκη να υπερασπιστούμε τις δημοκρατικές ιδέες απέναντι στο ναζισμό, στο νεοναζισμό, που οδηγούν σε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Έχουμε επίσης χρέος, βάσει του πλαισίου που έθεσε η Βουλή των Ελλήνων πριν από μερικά χρόνια, να αγωνιστούμε με κάθε πολιτικό και νομικό μέσο, ώστε να υπάρξει επιτέλους και η απόφαση για τις γερμανικές επανορθώσεις. Είναι εθνικό αίτημα και πρέπει να το ακούσει με σεβασμό η γερμανική κυβέρνηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.