HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο - Τα Θέματα

Συνεδριάζει στις 24 μηνός Μαρτίου, ημέρα Παρασκευή και ώρα 15.30, στο Δημαρχείο Καλαβρύτων το Δημοτικό Συμβούλιο, με τα παρακάτω θέματα της...

Συνεδριάζει στις 24 μηνός Μαρτίου, ημέρα Παρασκευή και ώρα 15.30, στο Δημαρχείο Καλαβρύτων το Δημοτικό Συμβούλιο, με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
1. Περί ενημέρωσης του Δημοτικού Συμβουλίου, για την υπογραφή της σύμβασης του έργου: «Αναβάθμιση, Βελτίωση και Εκσυγχρονισμός εγκαταστάσεων του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων, προϋπολογισμού 17.990.000,00 € πλέον Φ.Π.Α
2. Περί αποδοχής και διάθεσης πίστωσης ποσού 469.651.44 € από επιχορήγηση του ΤΑΧΔΙΚ του Υπουργείου Δικαιοσύνης, για την εκτέλεση του έργου: «Εργασίες αποκατάστασης του Δικαστικού Μεγάρου Καλαβρύτων».
3. Περί έκφρασης Γνώμης για τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) για την έγκριση περιβαλλοντικών όρων του έργου: «ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΛΕΙΤΟΡΙΑΣ (ΠΕΤ 2301898629).
4. Περί Ανάληψης Κόστους Λειτουργίας και Συντήρησης του υπό ανέγερση νέου Νηπιαγωγείου Καλαβρύτων μετά την παραλαβή του (Σχετικό το αριθ. πρωτ. Σ.Δ7/3713/13.3.2023 έγγραφο του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε.).
5. Περί έγκρισης γνώμης της Διευθύνουσας Υπηρεσίας του Δήμου, για την παράταση της συμβατικής προθεσμίας κατασκευής του έργου: «Ανάπλαση Ιστορικού, Εμπορικού & Τουριστικού Κέντρου Καλαβρύτων».
6. Περί έγκρισης γνώμης της Διευθύνουσας Υπηρεσίας του Δήμου, για την παράταση της συμβατικής προθεσμίας κατασκευής του έργου: «Εργασίες Αποκατάστασης Παλαιού Σχολείου Κάτω Λουσών σε κτίριο Πολιτιστικού Χαρακτήρα».
7. Περί έγκρισης Πρωτοκόλλου Παραλαβής του έργου: «Βελτίωση δημοτικών δρόμων εντός του οικισμού Κάτω Βλασίας».
8. Περί έγκρισης Πρωτοκόλλου Παραλαβής του έργου: «΄Εργα οδοποιίας Δ.Ε. Καλαβρύτων».
9. Περί καθιέρωσης λειτουργίας των υπηρεσιών του Δήμου Καλαβρύτων Κυριακές και αργίες-εξαιρέσιμες ημέρες (΄Αρθρο 36 παρ. 3 του Ν. 3584/2007).
10. Περί έγκρισης των Σχεδίων της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Καλαβρύτων: α) Αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών και άμεσης/βραχείας διαχείρισης των συνεπειών από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων, με την κωδική ονομασία «ΔΑΡΔΑΝΟΣ 2» Δήμου Καλαβρύτων, β) Αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών και άμεσης/βραχείας διαχείρισης των συνεπειών από την εκδήλωση χιονοπτώσεων και παγετού με την κωδική ονομασία «ΒΟΡΕΑΣ 2» Δήμου Καλαβρύτων και γ) Αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών και άμεσης/βραχείας διαχείρισης των συνεπειών από την εκδήλωση σεισμών με την κωδική ονομασία «ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ 2» Δήμου Καλαβρύτων.
11. Περί συγκρότησης επιτροπής ελέγχου χρήσης κοινοχρήστων χώρων Δήμου Καλαβρύτων.
12. Περί συμμετοχής του Δήμου Καλαβρύτων στο Συνέδριο 6th Annual SkyLights Conference Workshop – Quantum Internet στις 15-17 Μαΐου 2023, στην Αθήνα.
13. Περί συμμετοχής της Φιλαρμονικής του Δήμου Καλαβρύτων στη 4η Συνάντηση Φιλαρμονικών στην πόλη της Κοζάνης του Δήμου Κοζάνης, την Κυριακή 23 Απριλίου 2023.
14. Περί του ψηφίσματος φορέων κινημάτων και συλλογικοτήτων, σχετικά με την αντίθεσή τους στην εφαρμογή του νέου Κανονισμού έκτακτης ανάγκης από την Ε.Ε. (Καν. 2022/2577) που αφορά την εγκατάσταση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) και παρέμβασης και στήριξης του Δήμου Καλαβρύτων.
15. Περί έγκρισης της υπ’ αριθμ. 1/2023 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) του ΝΠΙΔ με την επωνυμία «ΚΑΛΛΙΜΑΝΟΠΟΥΛΕΙΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΔΙΑΚΟΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ (Κ.Ε.ΔΙ.Κ.) «Παρουσίαση και έγκριση προϋπολογισμού οικον. έτους 2023».
16. Περί εξέτασης: α) της από 10-03-2023 ένστασης του κ. Βασιλείου Καλδίρη του Θεοδώρου, β) της από 15-03-2023 ένστασης της κας. Νικολίτσας Τσαγγαρά του Λεωνίδα και γ) της από 15-03-2023 ένστασης της κας. Ανδρούλας Φραντζέσκου του Παναγιώτη, κατά της υπ’ αριθμ. 40/ 24-02-2023 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων.
17. Περί του 43ου Πανελληνίου Περάσματος του Φαραγγιού του Βουραϊκού Ποταμού στις 13 και 14 Μαΐου 2023.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.