Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ - Η ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Με λαμπρότητα τα Καλάβρυτα γιόρτασαν την επέτειο της 21ης Μαρτίου 1821 και την απελευθέρωση της πόλης από τον τουρκικό ζυγό, της πρώτης ελε...

Με λαμπρότητα τα Καλάβρυτα γιόρτασαν την επέτειο της 21ης Μαρτίου 1821 και την απελευθέρωση της πόλης από τον τουρκικό ζυγό, της πρώτης ελεύθερης πόλης της Ελλάδα.
Στις 9:00 το πρωί ακούστηκαν οι πανηγυρικές κωδωνοκρουσίες και εμβατήρια στους δρόμους της πόλης από τη Φιλαρμονική του Δήμου.
Ακολούθησε η Δοξολογία μπροστά στον καθεδρικό Ναό της πόλης και η εκφώνηση του Πανηγυρικού της ημέρας από τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Ανδρέα Φίλια
Στη συνέχεια έγινε Τρισάγιο στο μνημείο πεσόντων ηρώων και κατάθεση στεφάνων και ακολούθησε η μεγάλη Παρέλαση μαθητών των Δημοτικών σχολείων, του Γυμνασίου, Λυκείου και ΕΠΑΛ Καλαβρύτων προ των επισήμων.
Οι εκδηλώσεις κορυφώθηκαν με την εντυπωσιακή αναπαράσταση της μάχης και κατάληψης των Καλαβρύτων από τον θεατρικό όμιλο «Πάνος Μίχος».

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.