Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Φωτεινή Δημακοπούλου: Το Γυμνάσιο Κλειτορίας θα έχει πάντα τη δική του θέση στην καρδιά μου!

Επιστολή της απερχόμενης Διευθύντριας Γυμνασίου Κλειτορίας, κας Φωτεινής Δημακοπούλου Πριν από έξι σχεδόν χρόνια ανέλαβα τα καθήκοντά μου ...

Επιστολή της απερχόμενης Διευθύντριας Γυμνασίου Κλειτορίας, κας Φωτεινής Δημακοπούλου
Πριν από έξι σχεδόν χρόνια ανέλαβα τα καθήκοντά μου ως Διευθύντρια του Γυμνασίου Κλειτορίας. Μια θέση με πολλές προκλήσεις, δύσκολη και απαιτητική. Μια θέση που ανέλαβα με πολλά όνειρα, στόχους και μεράκι. Ούτε στιγμή δε σκέφτηκα τη μεγάλη προσωπική αλλαγή, τα 17 χρόνια δημιουργικής πορείας στο ΓΕΛ Δεμενίκων και την εγκατάστασή μου στα ορεινά. Ήρθα αποφασισμένη, με όραμα και χωρίς φόβο για να αναμετρηθώ με οποιοδήποτε ζήτημα.
Και η πορεία δε διέψευσε την επιλογή μου. Συνάντησα άξιους Εκπαιδευτικούς, Διευθυντές πολύτιμους συνεργάτες, συνεργάσιμους γονείς και κυρίως παιδιά με καθαρά μάτια και διάφανες καρδιές. Αξιώθηκα την αγάπη και την αποδοχή του κόσμου. Και με αυτά τα πολύτιμα συναισθήματα αποχωρώ, έχοντας τη συνείδησή μου καθαρή και ήσυχη, ότι έπραξα το καθήκον μου και το χρέος μου απέναντι στα παιδιά, στο Γυμνάσιο Κλειτορίας και στην τοπική κοινωνία.
Στην πορεία των έξι χρόνων βίωσα έντονα τη συνεργασία και την αγάπη προσώπων, αρχών και φορέων. Σα μια μεγάλη οικογένεια. Και οφείλω να ευχαριστήσω:
Τον πρώην Δήμαρχο Καλαβρύτων κο Γεώργιο Λαζουρά και τον νυν Δήμαρχο Καλαβρύτων κο Αθανάσιο Παπαδόπουλο.
Τον πρώην Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κο Νικόλαο Μαγκαφά και τον νυν Πρόεδρο κο Ιωάννη Σαμαρτζόπουλο.
Τον κο Κουτρουλάκη Βασίλειο, Πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας.
Τους Αντιδημάρχους της Δημοτικής Ενότητας Κλειτορίας, κο Καρρά Βασίλειο, κο Μιχαλόπουλο Ασημάκη και κο Σωτήριο Δουκλιά.
Τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Κλειτορίας.
Τους πρώην και νυν Διευθυντές/Διευθύντριες του Γυμνασίου, Γενικού Λυκείου και ΕΠΑΛ Καλαβρύτων, του Γυμνασίου και Γενικού Λυκείου Δάφνης και του Γυμνασίου Ψωφίδας. Ιδιαίτερα ευχαριστώ την κα Παπουτσή Βασιλική, Διευθύντρια του Γενικού Λυκείου Κλειτορίας, με την οποία θέσαμε τα θεμέλια μιας ισχυρής συνεργασίας των συστεγαζόμενων σχολείων.
Τους εκπαιδευτικούς που συνάντησα όλα αυτά τα χρόνια. Αγωνιστές Αναπληρωτές Εκπαιδευτικούς και Μόνιμους που αντιμετώπισαν τις δυσκολίες με χαμόγελο.
Την Παιδαγωγική Ομάδα του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κλειτορίας-Ακράτας για τις καινοτόμες παρεμβάσεις και τη συνεργασία.
Τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, αρωγούς και συμπαραστάτες στο έργο του σχολείου.
Το σύνολο των φορέων και συλλόγων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή της Κλειτορίας και πάντα βρίσκαμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε για τον πολιτισμό και την παιδεία.
Το βοηθητικό προσωπικό του Γυμνασίου Κλειτορίας, κα Μαρία Παπαγεωργοπούλου και κα Άννα Βαγενά.
Τους Γονείς των μικρών μου μαθητών/μαθητριών για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου.
Τους κατοίκους της Κλειτορίας και όχι μόνο, που με αγκάλιασαν με αγάπη, σεβασμό και ένιωσα το χωριό τους και δικό μου χωριό.
Αγαπημένοι μου μαθητές και αγαπημένες μου μαθήτριες,
από αύριο δε θα είμαι η Διευθύντριά σας. Θα είμαι όμως πάντα με τη σκέψη μου κοντά σας. Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι να κάνετε όνειρα μεγάλα και να τα πετύχετε. Να κλείσετε τα αυτιά σας σε όσους σας πουν «δε μπορείς». Προχωρήστε στη ζωή σας με τόλμη, αξίες και ήθος, δύναμη και αποφασιστικότητα. Και μη ξεχάσετε ποτέ από που ξεκινήσατε. Μη ξεχάσετε ποτέ να είστε Άνθρωποι.
Είμαι βέβαιη ότι θα συνεχίσετε να συνεργάζεστε με τους καθηγητές σας και τη νέα σας Διευθύντρια, την κα Βασιλική Αγγελοπούλου.
Όλοι μας έχουμε χρέος να καταξιώνουμε κάθε μέρα το Σχολείο μας .
Το Γυμνάσιο Κλειτορίας θα έχει πάντα τη δική του θέση στην καρδιά μου!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.