HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο - Τα Θέματα

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων, την 24η του μηνός Φεβρουαρίου του έτους 2023, ημέρα Παρασκευή και ώρα 15.30, στο Δημαρχείο Κα...

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων, την 24η του μηνός Φεβρουαρίου του έτους 2023, ημέρα Παρασκευή και ώρα 15.30, στο Δημαρχείο Καλαβρύτων, με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
1. Περί υποχρεωτικής αναμόρφωσης – τροποποίησης του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος του Δήμου οικον. έτους 2023.
2. Περί έγκρισης της αριθ. 1/2023 απόφασης του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ του Δήμου του Δημοτικού Μουσείου Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος (Δ.Μ.Κ.Ο.), «Περί υποχρεωτικής αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του Δ.Μ.Κ.Ο. οικον. έτους 2023».
3. Περί έγκρισης της αριθ. 19/2023 απόφασης του Δ.Σ. της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Καλαβρύτων – Σπήλαια Λιμνών Καστριών (ΔΗ.Κ.Ε.Κ-ΣΠΗΛΑΙΑ ΛΙΜΝΩΝ ΚΑΣΤΡΙΩΝ), «Περί υποχρεωτικής αναμόρφωσης - τροποποίησης του
προϋπολογισμού της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρηση Καλαβρύτων – Σπήλαια Λιμνών Καστριών (ΔΗ.Κ.Ε.Κ-ΣΠΗΛΑΙΑ ΛΙΜΝΩΝ ΚΑΣΤΡΙΩΝ), οικονομικού
έτους 2023.
4. Περί έγκρισης της αριθ. 3/2023 απόφασης του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ του Δήμου, του ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ & ΑΘΛΗΣΗΣ Δ. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ (Κ.Π.Ν.&.Α), «Περί υποχρεωτικής αναμόρφωσης-τροποποίησης του προϋπολογισμού του Κ.Π.Ν.&.Α Δ. Καλαβρύτων, οικον. έτους 2023».
5. Περί έγκρισης της αριθ. 2/2023 απόφασης του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ του Δημοτικού Μουσείου Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος (Δ.Μ.Κ.Ο.) «Περί έγκρισης του απολογισμού του Δ.Μ.Κ.Ο., οικον. έτους 2021».
6. Περί ορισμού Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή για τον έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων του Δήμου Καλαβρύτων, χρήσης 2022.
7. Περί της εορτής του Αγίου Αλεξίου, Πολιούχου της πόλεως των Καλαβρύτων, στις 17 Μαρτίου 2023.
8. Περί των εορταστικών εκδηλώσεων έτους 2023 για: α) τα προεπαναστατικά γεγονότα στην Κοινότητα Λιβαρτζίου, β) τα προεπαναστατικά γεγονότα της Φροξυλιάς & Χελωνοσπηλιάς στις Κοινότητες Τουρλάδας και Λυκούριας, γ) την επέτειο απελευθέρωσης των Καλαβρύτων την 21η Μαρτίου και δ) την Εθνική Παλιγγενεσία την 25η Μαρτίου, στην Αγία Λαύρα.
9. Περί έγκρισης έκτακτης επιχορήγησης προς την Πρωτοβάθμια και τη Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Καλαβρύτων, για την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών των σχολείων τους.
10. Περί διαγραφής χρεών.
11. Περί σύστασης επιτροπής συμβιβαστικής επίλυσης φορολογικών διαφορών και αμφισβητήσεων για το έτος 2023 του Δήμου Καλαβρύτων (Άρθρο 7 παρ. 8 του Ν. 2307/1995).
12. Περί πολυετούς προγραμματισμού ανθρώπινου δυναμικού δημόσιας διοίκησης
2024-2027.
13. Περί μίσθωσης ακινήτου ακάλυπτης έκτασης εμβαδού 1.500 τ.μ. στα πλαίσια ανάπτυξης δράσεων του Δήμου αξιοποίησης και εξωραϊσμού πράσινων ακάλυπτων χώρων και μίσθωσης ακινήτου 1.500 τ.μ., για τη δημιουργία χώρου στάθμευσης αυτοκινήτων (parking).
14. Περί έγκρισης γνώμης της Διευθύνουσας Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου για παράταση της συμβατικής προθεσμίας κατασκευής του έργου: «Ανάπλαση εισόδου ΤΚ Κλειτορίας» του Δήμου Καλαβρύτων, μέχρι 30-4-2023.
15. Περί έγκρισης γνώμης της Διευθύνουσας Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου για παράταση της συμβατικής προθεσμίας κατασκευής του έργου: «Ανάπλαση εισόδου ΤΚ Καλαβρύτων» του Δήμου Καλαβρύτων, μέχρι 30-4-2023.
16. Περί έγκρισης γνώμης της Διευθύνουσας Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου για παράταση της συμβατικής προθεσμίας κατασκευής του έργου: «Αγροτική οδοποιία στον οικισμό Μπόσι Τ.Κ. Πετσάκων».
17. Περί έγκρισης: α) του από Οκτώβριος 2022 Τοπογραφικού Διαγράμματος (1:200) της πολιτικού μηχανικού Γεωργίας Παρασκευοπούλου, θεωρημένου στις 7-11-2022 ως προς τους όρους δόμησης από τον Δ/ντή της υπηρεσίας δόμησης Δήμου Αιγίου, για την τροποποίηση του ρυμοτομικού σχεδίου της πόλης των Καλαβρύτων – αλλαγή χρήσης γης από χώρο στάθμευσης σε κοινόχρηστο χώρο δημοτικών χώρων μεταξύ της πλατείας Ελευθερίας (Χελμού) και του Οικοδομικού Τετραγώνου (Ο.Τ.) 23 του ρυμοτομικού σχεδίου Καλαβρύτων και β) του από 27-1-2023 θεωρημένου ως προς τους όρους δόμησης από τον Δ/ντή της υπηρεσίας δόμησης Δήμου Αιγίου, Τοπογραφικού Διαγράμματος(1:200) του πολιτικού μηχανικού Αθανασίου Κουτσοχέρα, για την τροποποίηση του ρυμοτομικού σχεδίου της πόλης των Καλαβρύτων – αλλαγή χρήσης γης από χώρο στάθμευσης σε κοινόχρηστο χώρο δημοτικών χώρων μεταξύ των Οικοδομικών τετραγώνων (Ο.Τ.) 36 και 55 του ρυμοτομικού σχεδίου Καλαβρύτων.
18. Περί τροποποίησης και εφαρμογής του κανονισμού άρδευσης: υδρομάστευσης στη θέση «Κράσου Λίμνα», β) υδατοδεξαμενής στη θέση «Θεοτόκος» και γ) άρδευσης της ανοικτής δεξαμενής στη θέση «Θεοτόκος» και στη θέση Κράσου Λίμνα, περιοχής Κοινότητας Σκεπαστού Δ.Ε. Καλαβρύτων Δήμου Καλαβρύτων.
19. Περί έκδοσης πρωτοκόλλου διοικητικής αποβολής κατά του κ. Γεωργίου Κατσιάρη του Ηλία, για περίφραξη και ιδιοποίηση τμήματος δημοτικού-κοινοτικού δρόμου εντός του οικισμού της Κοινότητας Κρινοφύτων της Δ.Ε. Κλειτορίας Δήμου Καλαβρύτων.
20. Περί έκδοσης πρωτοκόλλου διοικητικής αποβολής κατά του κ. Μιχαήλ Διαμαντή, για περίφραξη και ιδιοποίηση τμήματος δημοτικού-κοινοτικού δρόμου εντός του οικισμού της Κοινότητας Λιβαρτζίου Δ.Ε. Αροανίας Δήμου Καλαβρύτων .

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.