HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΙΓΙΟ: Πέντε συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας και της ΟΠΚΕ Αιγιαλείας, πέντε άτομα, εκ των οποίων τρει...

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας και της ΟΠΚΕ Αιγιαλείας, πέντε άτομα, εκ των οποίων τρεις ανήλικοι, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, της διακίνησης ναρκωτικών, της παράβασης του νόμου για τα όπλα, της βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου και της μη έκδοσης δελτίου ταυτότητας.
Παράλληλα, αναζητείται για να συλληφθεί ακόμη ένας ημεδαπός άνδρας, συνεργός των κατηγορουμένων, καθώς και η μητέρα των ανηλίκων για την παραμέληση της εποπτείας τους.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας και της ΟΠΚΕ Αιγιαλείας, αξιοποιώντας πληροφορίες εντόπισαν τους πέντε συλληφθέντες, σε ποτάμι σε περιοχή της Αιγιαλείας, να μεταβαίνουν για να πάρουν ποσότητα κάνναβης, που είχαν τοποθετήσει σε προγενέστερο χρόνο, σε χώρο απόκρυψης των ναρκωτικών στην όχθη του ποταμιού.
Άμεσα οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους πέντε κατηγορούμενους και εντόπισαν στον χώρο απόκρυψης ένα πλαστικό δοχείο, μέσα σε μαξιλαροθήκη, που περιείχε 170 γραμμάρια κάνναβης. Κατά την σύλληψη των κατηγορουμένων οι τρεις από αυτούς αντιστάθηκαν στους αστυνομικούς απωθώντας τους με τα άκρα τους.
Σε έρευνες που ακολούθησαν στις οικίες των συλληφθέντων οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν ακόμη μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, ένα μεταλλικό τρίφτη ναρκωτικών ουσιών και τρία μαχαίρια τύπου πεταλούδας. Επιπλέον, κατασχέθηκε και ένα ιδιωτικής χρήσης φορτηγό αυτοκίνητο ως μέσο διακίνησης των ναρκωτικών και το χρηματικό ποσό των 35 ευρώ, που υπήρχε στο εσωτερικό του.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.