Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Διαδημοτική συνεργασία για την Προστασία & Ανάπτυξη Δασών

Ο πολύ δραστήριος και άκρως αποτελεσματικός Σύνδεσμος Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού (Σ.Π.Α.Υ.), πραγματοποίησε σύσκεψη στην αίθουσα το...

Ο πολύ δραστήριος και άκρως αποτελεσματικός Σύνδεσμος Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού (Σ.Π.Α.Υ.), πραγματοποίησε σύσκεψη στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων με εξαιρετικά συμπεράσματα σε θέματα Πολιτικής Προστασίας για τη Σωτηρία των Δασών, βασισμένες στο τρίπτυχο εθελοντισμός - νομοθεσία - χρηματοδότηση.
Στη σύσκεψη θα παραβρέθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ) & Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης κ. Γιάννης Κωνσταντάτος, ο οποίος παρουσίασε έναν δεκάλογο με ενδιαφέρουσες προτάσεις. Συμμετείχαν ακόμα, ο οικοδεσπότης Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος, ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλειος Θώδας, ο Δήμαρχος Γορτυνίας Ευστάθιος Κούλης, ο Δήμαρχος Ερυμάνθου Θεόδωρος Μπαρής, ο Αντιδήμαρχος Ζήσης Ζησιμόπουλος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Νίκος Μαγκαφάς και Ανδρέας Ζυγούρας, ο Διοικητής της Π.Υ.Καλαβρύτων Κώστας Μπαλντάς, η Δασάρχης Καλαβρύτων Κατερίνα Κολλύρου, ο Πρόεδρος του κυνηγετικού Συλλόγου Γιάννης Δαφαλιάς, ο Διευθυντής του Χινοδρομικού Αλέξης Άγριος, η εκπρόσωπος της ΑΧΑΪΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Ελένη Λαμπροπούλου, στελέχη του Δημαρχείου κ.αλλ.
ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ) & Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης κ. Γιάννης Κωνσταντάτος, δήλωσε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης και την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας για την δημιουργία αντίστοιχου φορέα στα Καλάβρυτα:
"Σήμερα εδώ στα Καλάβρυτα, είχαμε μια γόνιμη συζήτηση με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και εκπροσώπους φορέων και αισθανθήκαμε ότι η αυτοδιοίκηση μπορεί να προσφέρει πολλά μέσα από ανταλλαγή απόψεων. Στόχος μας να δημιουργηθεί και στον Δήμο Καλαβρύτων σε συνεργασία με τον Δήμο Γορτυνίας και Δήμο Ερυμάνθου που συμμετείχαν στην διάσκεψη, ένας νέος σύνδεσμος για την προστασία των δασών με εμάς ως αρωγούς και βοηθούς. Εδώ στα μαρτυρικά και ηρωικά Καλάβρυτα, που γεννήθηκε η ελπίδα για ζωή, έχουμε την ελπίδα ότι μπορούμε να προστατεύσουμε τα δάση μας. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρέθηκα σήμερα στα Καλάβρυτα και ευχαριστώ τον Δήμαρχο Θανάση Παπαδόπουλο για την φιλοξενία και την συνεργασία."
Αναλυτικό ρεπορτάζ με τοποθετήσεις και συμπεράσματα στο επόμενο φύλλο της εφημερίδας "ΩΡΑ των ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.