Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Φλώρος: Συνεχίζω την εκτέλεση των καθηκόντων μου επ’ ωφελεία της πατρίδας

Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνος Φλώρος, ανέφερε μετά από συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ, ότι θα συνεχίζει να εκτελεί απερίσπαστα τα καθήκοντα του, ώστε ν...

Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνος Φλώρος, ανέφερε μετά από συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ, ότι θα συνεχίζει να εκτελεί απερίσπαστα τα καθήκοντα του, ώστε να ωφεληθεί τόσο η πατρίδα, όσο και οι Ένοπλες Δυνάμεις.
Συγκεκριμένα, με αφορμή το γεγονός πως η θητεία του πήρε παράταση ενός έτους, σημείωσε ότι «στο πλαίσιο των κατευθύνσεων της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και της κυβέρνησης, συνεχίζω απερίσπαστος την εκτέλεση των καθηκόντων μου που απορρέουν από την εκ του νόμου αποστολή μου επ’ ωφελεία της πατρίδας και των Ενόπλων της Δυνάμεων, όπως και κατά την προηγούμενη τριετία».
Επίσης, πρόσθεσε πως «επ’ ευκαιρία της εξαιρετικά τιμητικής ανανέωσης της θητείας μου ως αρχηγού ΓΕΕΘΑ και της εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μου, ευχαριστώ τον πρωθυπουργό, τον υπουργό Εθνικής Άμυνας και το ΚΥΣΕΑ».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.