HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΜΕΝΙΑΝΟΙ: ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΣ. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ

Σημαντικό έργο επιτελείται στους Καμενιάνους σε όλους τους τομείς κι απ’ όλους τους φορείς, που αγρυπνούν δημιουργώντας για το καλό του τόπ...

Σημαντικό έργο επιτελείται στους Καμενιάνους σε όλους τους τομείς κι απ’ όλους τους φορείς, που αγρυπνούν δημιουργώντας για το καλό του τόπου. Βέβαια όλο αυτό ενισχύεται και μεγεθύνεται γιατί υπάρχουν άνθρωποι που στηρίζουν το έργο και τις προσπάθειές μας.
Ειδικότερα στον εν λόγω εκκλησιαστικό τομέα που αναφερόμαστε, έχουμε κάποιους λαμπρούς συγχωριανούς μας-που αν και οι καιροί είναι δύσκολοι οικονομικά-εκείνοι με τις σημαντικές χορηγίες τους για τους ναούς μας, και πιο εξειδικευμένα για τον ναό του πολιούχο μας Αγίου Αθανασίου, έχουν επιτελέσει σπουδαίο κτητορικό έργο, που τον έχει καταστήσει αληθινό στολίδι λατρευτικής κατάνυξης και πνευματικής ανάτασης.
Ο λόγος σήμερα, για τον επιφανή συγχωριανό μας Ανδρέα Βασιλείου Νικολόπουλο, μεγάλο δωρητή και εκ των πρωτεργατών ανακαίνισης του πολιούχου των Καμενιάνων Αγίου Αθανασίου, στο βάθος των περασμένων ετών. Αξίζει να τονίσουμε την δωρεά του τότε, για την κατασκευή ξυλογλύπτων αναλογίων και στασιδίων στη μνήμη του πατρός του Βασιλείου, για το Πνευματικό Κέντρο του ναού μας, για την πέτρινη βρύση κόσμημα στον προαύλιο χώρο και πολλά άλλα. Οι δωρεές του δεν έχουν σταματημό. Πρόσφατα διέθεσε σημαντικό ποσό για την κατασκευή των ξυλογλύπτων θυρών του ιερού του πολιούχου μας, καθώς και για την σπουδαία αγιογραφική κατασκευή και τοποθέτηση των Αρχαγγέλων των θυρών, στην μνήμη της προ έτους αποθανούσης μητέρας του Ευανθίας Νικολοπούλου. Εμείς ως εκκλησιαστικό συμβούλιο εκφράζουμε εκ καρδίας τις ευχαριστίες μας και συγχαίρουμε θερμά τον μεγάλο δωρητή και επιφανή συγχωριανό μας Ανδρέα Βασιλείου Νικολόπουλο και ευχόμαστε ο Θεός και ο Πολιούχος μας Άγιος Αθανάσιος να χαρίζουν δύναμη και υγεία σε κείνον, την οικογένειά του και τους δικούς του. Επίσης ευχόμαστε την αιώνια ανάπαυση εν παραδείσω, των ψυχών των γονέων του Βασιλείου και Ευανθίας.
Μετά τιμής
Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο Καμενιάνων

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.