HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μητσοτάκης: Ο κ. Τσίπρας έγραψε τον πρόλογο της ήττας του με την πρόταση δυσπιστίας

Στην πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας κατά της κυβέρνησης αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από την Κρήτη όπου ...

Στην πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας κατά της κυβέρνησης αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από την Κρήτη όπου βρίσκεται κατά τη διάρκεια της ομιλίας τους.
«Όσα κατακτήσαμε με κόπο δεν πρέπει να ανατραπούν. Τίποτα δεν είναι δεδομένο η χώρα χρειάζεται συνέπεια σταθερότητα και συνέχεια. ¨Όχι μια δεύτερη φορά στην συμφορά αλλά μια δεύτερη εντολή στην προκοπή. Λίγα θα έχουμε να πούμε με τους εκπροσώπους του χθες. Όλα είναι καθαρά. Οι πολίτες έχουν βιώσει μια 4ετία ψεμάτων και φόρων και εκτιμούν τις ανάσες αλλά και την εθνική αξιοπρέπεια που ακολούθησαν. Ξέρουν ποιος στην πράξη μετρά και προχωρά και ποιος στα λόγια
Η χώρα έζησε τρικυμίες και ξέρει ποιο μπορεί να οδηγήσει την χώρα σε ήρεμα νερά. Ο πολίτης που θα προσέλθει στις κάλπες θα σκέφτεται τι θα είχε συμβεί αν ήταν άλλος στο τιμόνι της χώρας σε όσα μας έτυχαν όλα αυτά τα χρόνια. Σκέφτεται συγκρίνει και κρίνει και γυρίζει την πλάτη στον διχασμό και ην μιζέρια. Θα πάμε μπροστά ή θα γυρίσουμε πίσω; Αυτό είναι το ερώτημα των επόμενων εκλογών.
Σήμερα ο κ. Τσίπρας έγραψε μόνος του τον πρόλογο της ήττας του καταθέτοντας πρόταση δυσπιστίας στην κυβέρνηση. Αυτή η πρόταση δυσπιστίας θα μετατραπεί σε πρόταση της δικής του απιστίας προς τον λαό.
Εκείνοι που με θράσος μα σηκώνουν το δάχτυλο θα κληθούν να μας μιλήσουν για όσα σιωπούν. Πήραν ή όχι χρήματα από τον κ. Καλογρίτσα όπως καταγγέλει η γραμματέας του;
Μας είπε ο κ. Τσίπρας ότι υπάρχουν δικαστές εις τα Αθήνας. Ναι αλλά δικάζουν τον κ. Παππά και τον κ. Παπαγγελόπουλο» σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.