Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΗΛΕΙΑ: Εξιχνιάστηκε άμεσα ληστεία σε ιατρικό εργαστήριο

Εξιχνιάστηκε άμεσα, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας Κυλλήνης, ληστεία που διαπράχθηκε, σε ιατρ...

Εξιχνιάστηκε άμεσα, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας Κυλλήνης, ληστεία που διαπράχθηκε, σε ιατρικό εργαστήριο σε περιοχή της Ηλείας. 
Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για ληστεία, σε βάρος ενός 17χρονου ημεδαπού, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί, καθώς και σε βάρος ενός άγνωστου συνεργού του. 
Ειδικότερα, προχθές το μεσημέρι, ο 17χρονος, μετέβη σε ιατρικό εργαστήριο, εισήλθε στο εσωτερικό και αφαίρεσε από συρτάρι γραφείου, το χρηματικό ποσό των (500) ευρώ. Κατά την έξοδό του από το γραφείο, έγινε αντιληπτός από υπάλληλο, η οποία αντιλαμβανόμενη την κλοπή, αποπειράθηκε να σταματήσει τον κατηγορούμενο και ο τελευταίος, προκειμένου να διατηρήσει τα κλεμμένα χρήματα, της άσκησε σωματική βία, σπρώχνοντας την με τα χέρια του, με αποτέλεσμα η υπάλληλος να πέσει στο πάτωμα και να τραυματισθεί ελαφρά στο χέρι. Στη συνέχεια ο ανήλικος τράπηκε σε φυγή πεζός με άγνωστο συνεργό του, που τον ανέμενε στο τόπο του περιστατικού και επόπτευε την περιοχή. 
Για την διερεύνηση του περιστατικού, διενεργήθηκε ενδελεχής έρευνα από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας Κυλλήνης, οι οποίοι αξιοποιώντας τα στοιχεία που συνέλεξαν, ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία του ανήλικου κατηγορούμενου. Η κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του κατηγορούμενου θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.